Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak który martwi się o Syrję

Osiemnaście tysięcy osób umiera z głodu teraz

Polecane posty

Gość Polak który martwi się o Syrję

CO się dzieje na tym świecie! Szok. Odcięci są od świata. W okól nich zgliszcza , ruiny domostw w których mieszkali. Bomby spadają im na głowy. Kolejki po jedzenie są kilometrowe a szerokie jak morze rozległe. I umierają oni w tym tłumie oraz ich dzieci nieszczęsne. I widziałem te zdjęcia oraz film ten nagrany niedawno. A on dziś też tam są i świat o nich zapomniał. A oni dziś też tam są. I świat pozwala im umrzeć :(

Gość gość
cóż na to począć - demokracja

Gość Chupakabra
Niestety światem rządzą ludzie, którzy mają tyle kasy, że już z nudów muszą bawić się w NWO. Gdyby tylko chcieli mogli by pomóc większości, ale po co jak można siać propagandę, że nie wolno pomagać biednym, bezdomni to śmieci i jeśli chcesz mieć w miarę szczęśliwe życie to musisz mieć klapy na oczach myśleć stereotypami i być niemiłym bo "twardość" to klucz do sukcesu.

Gość gość
A wczoraj ja na kafe prosiłam o przelanie paru zł na pączki i dupa. Teraz ja będe umierać i tak sie nikt nie przejmie tym

Gość gość
chcą się bawić w socjalizm więc i ludzie muszą wtedy umierać

Gość gość
I świat pozwala na wiele okrucieństw ! Dla swiata wazniejsze są Igrzyska na ktore wywalają miliardy .Taki jest świat a raczej mozni tego swiata !!! Znieczulica masowa .