Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Domowe przedszkole

Polecane posty

Gość gość

Posłałybyście czy nie? Zastanawiam się nad otworzeniem takiej działalności

Gość gość
to zależy jakie masz kwalifikacje i jakie dzieci tam by były

Gość gość
mi się wydaje że musisz być bardzo konkurencyjna cenowo więc nie wiem czy ci sie to opłaca, męczyć się z np. piątką dzieci 8-10 godzin za kilkaset zł miesięcznie

Gość gość
no tak zamiast normalnej niani ktora poprostu ma 4dzieci to zaraz dowalą jakiś podatek(40procent dochodów ci pożrą), catering na kółkach w stylu obiad, a gdyby osmielila sie ugotowac jajka dzieciom to zaraz beda badania czy nie maja one salmonelli. poroniony pomysl, lepiej dogadaj sie z kumpelami i 2-3 dzieci weż do siebie, jak nie masz zlosliwych sąsiadów i swoje podworko to moze na ciebie nie doniosą

Gość gość
ja bym raczej nie posłała dziecka do takiego przedszkola.

Gość gość
jakby sie cieszyło dobra opinią to bym wysłała. Ale to chyba rzeczywiscie mało opłacalny pomysł. Lepiej jak ktos juz napisał przygarnąć kilkoro dzieci do siebie jako opiekunka a nie od razu przedszkole.

Gość gość
czemu od razu hejtujecie każdy pomysł? moim zdaniem przy jakimś zakładzie pracy mógłby się sprawdzić

Gość gość
ale przecież przyjęcie kilkoro dzieci to na jedno wychodzi domowe przedszkole charakteryzuje się właśnie tym że tylko kilkoro dzieci a nie 20

Gość gość
zaufane osoby bo sie urząd skarbowy przyczepi!!!

Gość gość
mozna wcisnac glupote ze to kolezenska pomoc, a nie dzialalnosc gospodarcza. jak czlowiek chce zarobic, to zaraz grzywne dowalą, najlepiej to isc do mopsu i nie pracowac a cale rodzinne przepalic i przepic.

Gość gość
Pomysl nie jest glupi. Jak wygladaja ceny za prywatne przedszkola w twojej okolicy?

Gość gość
Otworzenie takiego przedszkola wymaga wiele wysiłku. Pomieszczenia i wyposażenie muszą być dostosowane do małych dzieci.

Gość gość
Również prowadzę domowe przedszkole. Co do wyposażenia to mogę polecić wam www.refas.pl Sprzedają meble przedszkolne, które są dostosowane do małych dzieci. Mają bardzo dobre ceny, więc warto się do nich zgłosić.