Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda ze facet ktory jezdzi na motorze moze byc

Polecane posty

Gość gość

Bezplodny?????????? moj narzeczony wlasnie jezdzi jakis czas a staramy sie o dziecko czy to moze byc prawda?

Gość gość
to zalezy jak kask ubierze na głowę

Gość gość
Ponoc kolarze mają problem, o motocyklistach nieslyszalem.

Gość gość
W tv cos mowili ze facet jezdzacy na motorze naciska na jadra i tez te cale drgania powoduja jakies tam rzecz nie wiem dokladnie dlatego pytam was

Gość gość
Dosc dlugo juz staramy sie o dziecko i nic a badania zrobilam

Gość gość
Ja zrobilam wszelkie badania ale moj narzeczony upiera sie ze jest zdrowy i ze to tylko kwestia czasu, jak kazdy facet nie pujdzie zanic do doktora i co robic

Gość gość
no nie no, bez jaj. to nie powinno miec nic wspolnego. to sa "wyszukiwania problemow". tak mysle

Gość gość
na moim miejscu tez bys szukala przyczyn! facet sie niechce badac to szukam przyczyn, a po tylu razach razem seks zawsze konczyl wemnie i niema ciazy

Gość gość
ale moze to nie od tego. mam nadzieje. moj tez jezdzi na motorze i chce kiedys miec z nim dzieci...

Gość gość
Ale kazda rozmowa o badaniach konczy sie wrzaskiem i wychodzi z domu, wiem ze mu trudno ale chce byc z nim a on ucieka. a jest moze mozliwosc zebym to ja jego sperme zaniosla do badania ???

Gość gość
a moze on nie chce miec dzieci?

doskonale to znam tacy są faceci ale niestety jak chcecie mieć dziecko to musi się zbadać bo jak coś jest nie tak to trzeba się leczyć a nie uciekać od problemu nie wiem czy bez wiedzy jego możesz ale wiem że w niektórych klinikach można normalnie dowieźć spermę do pólgodziny po stosunku więc musiałabyś podzwonić i popytać

Gość gość
narzecony Chce miec dziecko jedno juz mamy ale niestety nie nasze wlasne, to od niego wyszla inicjatywa zebym zaszla w ciaze. no to raczej nie uda mi sie samej dowiesc jego spermy :-( chyba znow mnie czeka rozmowa tylko niewiem jak z nim juz rozmawiac zeby nie spanikowal i nie uciekl

Gość gość
przecież to oczywiste, jajka się robią plaskate jak sadzone no to jak ma z takich jajek potem sensowny plemnik wydostac sie :p