Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż przyniósł wypłatę

Polecane posty

Gość gość
Fachowe obciaganie c***a

Gość gość
Po co Ci taki mąż? Jeszcze go pewnie żywisz ze swojej kasy? Policz miesięcznie ile wydajecie na mieszkanie, jedzenie, dziecko itp. wypisz mu to na kartce, podziel kwotę na pół i powiedz, że ma taką Ci dawać miesięcznie, a co z resztą zrobi, to jego sprawa. Jak nie podziała, to niestety ja rozważałabym na poważnie rozwód. A mieszkanie wspólne, czy jednego z Was?

Gość gość
Mieszkanie jest moje. Myslalam juz o tym żeby dać mu 500zl i niech on dysponuje ale obawiam się że miałabym rachunki nie zapłacone - kiedyś mi powiedział że jak mam to mam sobie placic. Jak dziecko szczepionkę mialo to stwierdzil"wybralas platne to plac". Boże z kim ja żyję.

Gość gość
ja nie moge tego czytac ty naprawde jestes glupia ? czemu nic z tym nie zrobisz tylko nazekasz ?

Gość gość
Nie rozumiem takich kobiet . Malzenstwo to wspólnota -jedno konto, dwie pensje,dwie karty ,obopólny wglad w prowadzenie rachunku. U mnie tak to funkcjonuje od 18-lat i jest to jak najbardziej zdrowy uklad a nie to jest twoje a to moje i wiecej nie dam... to chore jakies

Gość gość
Dzisiaj poszedł do kolegów, powiedział że potrzebuje odpoczynku. Mi chyba tylko rozwód pomoże