Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkachwiette

co ja zrobiłam ciaza z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość karolinkachwiette

mam 22 lata i mieszkam w angli przyjechałam tu do siostry w poszukiwaniu pracy ( ktora znalazlam) pochodze z malej miesciny.. dzis robilam test ciazowy wyszły 2 grube krechy , ponownie wykonałam test i znowusz to samo 2 krechy ! jestem z chlopakiem ktory jest starszy o 8 lat ode mnie i nie mowi po polsku ! ani słowa pochodzi z algeri ale na stałe mieszka w angli - jestesmy ze soba ok 4mc - kocham go a on mnie... jednak ta ciaza nie była planowana. ale stało sie martwie sie tym co ja powiem rodzica....jak wroce do PL oni nawet nie znaja angielskiego nie dogadaja sie z moim facetem ! beda w wielkim szoku jak sie o tym dowiedza a tym bardziej ze on ma ode mnie odmiena religie ( ktora nie praktykuje ) co ja mam im powiedziec... dostana chyba zawalu serce

Gość karolinkachwiette
sama jestem w szoku ale wiem ze urodze te malutkie dzieciatko... czuje ogromna presje przed rodzicami / siostra/ i dziadkami ktorzy sa głeboko wierzacy.... moja jedna z siostr ktora na stale mieszka w pl kiedys zaszla w ciaze jak miała 17 lat wiec nie ja pierwsza powiem im o tym ze zostana dziadkami

Gość karolinkachwiette
czy ktos byl w podobnej stytuacji prosze o porade

Gość karolinkachwiette
podnosze up up up

Gość gość
ale chyba nikt Ci majtek nie kazal sciagac,jestes dorosla mloda kobieta,wiec chyba wiesz co robisz,i ,ze z tego sa czasem dzieci,wiec co sie dziwisz?Nie rozumiem,musisz ponisc konsekwencje swoich czynow,tyle w temacie,a on jest czarny?Bo z tym faktycznie moze byc problem,Polacy nie sa tolerancyjni za bardzo w tym temacie i rodzina i znjomi i w ogole,beda Cie mieli za k..... co sie puscila z pierwszym lepszym,nie szanuje sie u nas takich kobiet,ale coz,po prostu nastaw sie ,ze moze byc ciezko tutaj,moze zostan za granica,a co do sexu to nie pomoge,bo juz 3 letnie dzieci wiedza ,ze z tego czesto sa dzieci

Gość gość
Karolinka stało sie... ,dobrze ze chcesz urodzic to dziecko .To jest Twoje zycie i rodzice nie moga Ci niczego narzucic . Gadaniem sie nie przejmuj bo ludzie musza o czyms gadać . Nie jestem zwolenniczka zwiazków mieszanych ,wiec proponuje Ci ostroznośc i rozwagę z swoim zwiazku ..

Gość gość
Ja pierdziele, patologia. Najpierw siostra niepelnoletnia w ciazy, teraz ty z arabem. Mamusia nie mowila skad sie dzieci biora albo zeby nie rozkladac nog przed kazdym?

Gość gość
Przynajmniej dziecko będzie miało godne warunki do życia w Anglii, a do tego będzie anglikiem. Tym, że twoi rodzice się nie dogadają z chłopakiem nie przejmuj się, ty im przetłumaczysz i tyle, a poza tym mogą iść na kurs angielskiego, żeby chociaż proste zwroty opanować

Gość carincabella
up