Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakbyście zareagowali gdyby znajomy waszej córki miał 40 lat?

Polecane posty

Gość gość
coraz częściej młode kobiety wybierają starszych facetów, prawdopodobnie mają dosyć zidiociałych rówieśników

Ja myślę że miłość nie wybiera. To nie wy się z nim świadectwie tylko ona :) to ona ma być szczęśliwa

Gość gość
mentalny pedofil

Gość gość
25 latka to nie nastolatka tylko dorosły człowiek i to jej sprawa z kim się spotyka. Jeżeli mieszka z rodzicami to faktycznie może to być uciążliwe "sprowadzanie" go do domu pod mianem "kolegi" ale generalnie co masz do tej relacji? Jej sprawa.

Gość gość
młodszym zakompleksieńcom gul skacze

Gość gość
up

Gość KLF
Widze, ze czesc ma problemy z ogarnieciem roznicy pomiędzy związkiem a koleżeństwem. Niektorzy to chyba tylko relacje oparte o seks znaja. Wspolczuje ubogiego zycia. Doczytajcie znaczenie słowa pedofil. Poziom intelektualny części siega granic absurdu. Na miejscu rodzicow nie zrobiłbym nic, co wykracza poza ogolnie przyjęte normy wspolzycia społecznego. Nawet gdyby miał 60 lat Może zadałbym jakies pytanie z ciekawości. Wspolczuje dzieciom niektórych wypowiadających się. O ile w ogole maja dzieci. Jeśli nie to nie plodzcie bo z takim podejściem dzieci tylko ucierpia na psychice. Pozdrawiam normalna czesc wypowiadających się. Dbajcie o zdrowie bo jesteście na wyginieciu :P

Gość gość
można mieć znajomych w tym wieku. prawo tego nie broni, ale wytlumacz mi co moze laczyc takich ludzi poza seksem :o co taki 40 latek moze innego chciec od takiej mlodej? przeciez oni nie maja wspolnych tematow. to co sie dziwic ze ludzie tak reaguja?

Gość gość
ja się nie dziwie, że ludzie tak reagują. bronic dorosłym ludziom niczego się nie zabroni, ale co taki dorosły chłop moze chciec od mlodej? przeciez nie maja ze soba wspolnych tematow i wiadomo ze tylko o to mu chodzi