Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukryta prawda

Ochroniarz bez licencji różnice

Polecane posty

Gość Ukryta prawda

Do tej pory pracowałam w zakładzie przemysłowym jako ochroniarka bez licencji , taka tam portierka a czym różni się ochroniarz w obiekcie handlowym. Na czym polega różnica?

Gość gość
Na niczym, od stycznia nie ma licencji.

A jak może być ochroniarz bez licencji? Musi mieć jakieś uprawnienia na broń, itp. Ja teraz piszę o pracy ciecia??? czym różni się cieć w obiekcie przemysłowym a czym w handlowym?

Gość gość
Mój znajomy jest ochroniarzem (cieciem) w Biedronce. Ma mundurek i 6,5zł/h na śmieciówce nie ma żadnej broni, nawet gazu, jego zadaniem jest spacerowanie między alejkami żeby tzw. mundurem odstraszać potencjalnych złodzieji Jak mówił to ma sens. bo jak przegląda monitoring to zaczynaja kraść alkohol kilka minut po tym jak kończy pracę. Pracuje od 10 do 18-tej i jak stwierdził, po obejrzeniu nagrań to wszystkie kradzieże alkoholu w danym dniu były między 18 a 21. Złodzieje też nie są głupi ;)

Gość gość
Bron to jest broń, ale imprezy masowe i inne nie wymagają już licencji. Na klamke musisz załatwic sobie licencję.

Gość gość
D) cobra, agencje w pl i innych krajach

Gość gość
oj, nie wiem, nie słyszałam o niej jeszcze. U mnie w lokalu jest ochrona budynku prowadzona przez http://www.lider-ochrona.pl/ochrona.php klopotów nie mam z nimi żadnych, także myslę,że tutaj znajdzie sie pomoc.

Gość partość
Jak dla mnie to juwentus jest godny polecenia, nawet na forum pracy gowork.pl/opinie_czytaj,311391 wiele ludzi poleca.

Gość laster23
No nie wiem, czy tak godna polecenia, na forum gowork.pl/opinie_czytaj,103 jest wiele negatywnych wpisów.