Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna sikajacy na siedząco

Polecane posty

Gość gość

co o tym myślicie? znacie jakiegoś faceta który sika na siedząco?

Gość gość
Tak i jestem bardzo za!!! Jak kiedys bedziesz sikac na stojąco spojrz pod swiatlo gdzie pryska ten wasz mocz! na sciane kafelki, wszedzie!! obrzydliwe

Gość gość
bardzo pożądany

Gość gość
ja sikam na stojąco BO JESTEM WE WŁASNYM DOMU i masz scierke i środki czystości żeby to posprzatac kiedy przychodzi czas sprzątania, zarazki mnie nie zabija

Gość gość
a sam se sprzątaj

Gość rttg
czasami sikam na siedzaco jak mam zamiar zrobic tez nr 2

Gość gość
to zwykła pipa

Gość Kafeterianofff
"ja sikam na stojąco BO JESTEM WE WŁASNYM DOMU" . A ja mam odwrotnie. U siebie sikam na siedząco bo muszę, bo laska krzyczy, że opryskane (to się dostosowałem) ja jestem "w gościach" to sikam na stojąco bo tak lubię.

Gość gość
gość w dom Bóg w dom

Gość gość
ja tam szcze na siedząco bo jestem strasznie leniwy żeby stać

Gość gość
jakby mi laska sapała ze mam szczać na siedząco bo jej niby ściany opryskuje to bym ją wymienił na lepszy model a po za tym debilizmem są w ogóle te wasze opowiesci o zapryskanych scianach itp ja jakos nie mam, bo trzeba umiec szczac i lać do srodka kibla a nie majtać sikawką na lewo i prawo ochlapując pół łazienki...

Gość gość
po załatwieniu sprawy małego myje w umywalce

Gość gość
Sama sobie spójrz pod światło jak lejesz, weź lusterko, po całym tyłku, udach, niekontrolowany wodospad chlapiący na wszystkie strony, później majty na tą oszczaną d**ę i idziesz tak między ludzi, trzeba wstydu nie mieć za grosz żeby w tej sytuacji głos zabierać na ten temat :D

Gość gość
hahaha jeju jakie dzisiaj temmaty są. Jesli chodzi o mnie to ja sama wrzucam papier odrazu do kibla zeby wlasnie nie chlapalo, ani przy sikaniu, ani tym drugim i serio k***a faceci chlapiecie na sciany xD to jest okropne. zasikane uda mozna miec jak kobieta napina na sile swoje miesnie i mocz wtedy wali giga strumieniem do klopa xD

Gość gość
Ja zawsze sikam do umywalki bo tak wygodniej i nic się nie rozpryskuje,

Gość gościówka 2777
To kup sobie pisuar, umywalka jest do mycia zębów i dłoni (stopy też mi się zdarzyły:P)

Gość gość
autor tematu jest facetem i sika na siedzaco. kiedys byl pijany i nie byl w stanie ustac na nogach wiec usiadl. od tamtej pory robi to na siedzaco. ale nie tylko z wygody. rowniez ze wzgledow higienicznych, niestety, ale zawsze cos odpryskuje na sedes i podloge, ktore pozniej trzeba myc. z szacunku sprzatajacego ( w tym wypadku ja sam) wole sobie oszczedzic maczania scierek w zaschnietym moczu. po co. podobno 8% facetow na swiecie sika na siedzaco. ja nawet wycieram malego lekko papierem, dzieki temu zadne moje majtki nie sa zolte ani smierdzace moczem. i co panowie, wstyd nie?

Gość gość
znam takiego - to moj maz BA nawet siura wyciera po sikaniu! PELNA KULTURKA , syn ma 8 lat i tez siada i sie podciera , nie widze w tym nic zlego

Gość gość
U nas w domu moi wszyscy faceci sikaja na siedząco. Najgorzej było z najmniejszym mężczyznom ,ale jak mu kazałam umyć kibelek momentalnie się nauczył :)

Gość gość
Ja pierdziuuuuuu. I na prawdę można z faceta taką pistę zrobić ?

Gość gość
Na siedząco sikają c***y, prawdziwy mężczyzna sika tylko do zlewu

Gość gość
mój facet też tak robi, chyba że się śpieszy albo idziemy do łazienki razem, wtedy jemu musi wystarczyć brodzik ;)

Gość gość
A h*j to kogo obchodzi jak jszcze. Co za narod:-)

Gość gość
Skoro wy sie chwalicie ze wasi siury wycieraja po sikaniu (wow) to ciekawe co powiecie na mojego ktory sobie podmywa go w umywalce po kazdym sikaniu :o brudasy.

Nie mów tak brzydko siura podobałoby ci się jakby twoją ci/pe ktoś mówił siura siucha?

Gość gość
prawdziwy facet jak usiądzie się wysikać może dopiero wstać jak się wysra ;) taki mały żarcik :P nie rozumiem zmuszania faceta do sikania na siedząco, to pewnego rodzaju robienie z faceta p**dowatego pantofla. Mój facet jak sika na stojąca, czasem na siedząco. Nic nie opryskuje, nie będę go zmuszać do określonego sposobu sikania, no bez przesady :P

Gość gość
Moj sika na siedzaco i po nawet zamyka sedes!