Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WNERWIA MNIE MOJA PRZYJACIOLKA

Polecane posty

Gość gość

Zawsze za nia stalam murem ale teraz przesadzila. Z radoscia oznajmila mi ze zdradza swojego chlopaka. Ja w szoku dopytuje sie o szczegoly a ona mowi mi ze juz raz jej chlopak to odkryl ale nadal sa razem bo mu naklamala. Podobno spedzali czas we trojke - moja przyjaciolka jej chlopak oraz ten drugi z ktorym go zdradza. Caly czas kazala swojwmu chlopakowi wuchodzic a to po cos do jedzenia a to po picie i wtedy sie calowala. W pewnym momencie jej chlopak to zobaczyl. Chcial wyksc ale go przepraszala i ublagala ze to sie wiecej nie powtorzy. Po paru dniach wznowila kontakt z tym kolesiem od zdrady iciagnie szopke w najlepsze. Powiedziam jej ze to ma ukrocic bo jest w tym momencie egoistuczna suka, ktora wszystkich oklamuje. Ona ze wie ale chyba do niej nie dociera co ona wyprawia. Stracila w moich oczach. Zal mi jej chlopaka. Jest bardzo poczciwy i delikatny. Nie wiem jam mozna byc tak perfidnym. Jej sie nie da powiedziec jak zle postepuje!!!

Gość gość
musi być strasznie niedowartosciowana :o ale to jej życie, niech robi co chce, on też naiwny że jej uwierzył, że to się nie powtórzy. Kto zdradził raz zrobi to znowu, uczucia uczuciami ale rozsądek też trzeba zachować, poniekąd to będzie jego wina, że nic z tym nie zrobił i jest z takim wycieruchem, ale kiedyś to się skończy

Gość gość
Szkoda chłopaka .kiedyś odejdzie od niej .

Gość gość
Idiotka

Gość gość
Dobrze robi! Powinnaś sie cieszyć ze masz tak wyrachowaną przyjaciółkę

Gość gość
łeeeee, pilnuj swojego chłopa, bo Ci go odbije. Zostaw szmatę.

Gość gość
Wiecie mi jest serio żal jej chłopaka! Jak z nim nie chce byc to niech zerwie a nie robi z siebie taką egoistkę i zołzę. Naprawdę ją lubiłam ale teraz stracila w moich oczach.