Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie dobry kontakt ze swoją rodziną?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o bliższą i dalszą rodzinę.

Gość gość
Od kiedy modle sie za nich i codziennie na roozancu to tak. Wczesniej byla katastrofa...

Gość gość
Niestey nir;( niebawem za rok chca mnie wyrzucic z domu , =(

Gość gość
Za co chcą cie wyrzucić?Staniesz się pełnoletnia,tak?Koszmar.

Gość gość
Moj temat to , pomocy bardzo jej potrrzebuje bo sie boje Nio chca mnie wyrzucic , bo tak chca Nic nie zrobilam tylko to ze bronilam sie przed ich atakami na moja psychike:( dwa razy bylam w pogotowiu opiekunczym bo woleli sie bawic , po czesci tez sama chce odejsc bo w pirownaniu do nich chce miec normalne zycie i byc KiMŚ

Gość gość
Musisz się usamodzielnić,bo to jedyne wyjście z tej sytuacji.

Gość gość
I slusznie ,Z daleka od patologii .Dasz radę ,trzymam kciuki :-D

Gość gość
No bardzo sie boje bo chcialabym wywalczyc 1000zl w sádzie , od rodzicow i nie dlatego ze chce zerowac na nich tylko dlatego ze nie bede miala za co zyc chce robic dwie szkoly dojazdy 120zl miesiecznie 350 pokoj wynajmiwany + jedzenie i internet 100zl :(i nie piszac tu o ksuazjach ehh boje sie ze zostane sama i nie piradze sobie:((((

Gość gość
Od 14 roku zycia pelnie role mozna napisac ze doroskego czlowieka tyle ze bez dowodu , ale sytuacje rodzinne mnje nauczyly doroslisci, mam pkany i to duze chce rozwijac sie w dwuch zawodach , no i zyc na poziomie tylko martwie sie zenie bede miaka za co sie rozwijac:(

Gość gość
Oni mają obowiązek utrzymywać cie do 25 roku życia.Powodzenia.

Gość gość
Ale nie chca po 18+ chca mnie wyrzucic i maja takie prawo , jedynie te alimenty , musze walczyc o swoje dobro , i lepsze zycie , a nue jak cholota z przyczepy :/:(

Gość gość
Mozesz korzystac ze stypendium socjalnego .Mozesz gdzies dorobic w weekendy .Najpierw skoncz jedną szkolę ,stan na nogi a dopiero potem drugą .

Gość gość
Ale nie maja prawa Ciebie wyrzucic z domu .Jakim prawem ?

Gość gość
Robie dwie w ciagu 3 lat , zaocznie jedna chce zrobic piniewaz nie chce meczyc sie 5 lat tylko 3 i miec dwa zawody , dwa wrazie gdybym nie znalazla w jednym pracy ,;( ehhh zycie jest ciezkue jak sie nie ma pomocy od rodzicow

Gość gość
Maja , po prostu 18+ i musze zrobic wont . Mamy kuratora , to znaczy oni i kuratorpitwierdzil ze moga tak z robic :( ake niestety mi juz porad nie udzielil bo to wredny kurator

Gość gość
Musza Ci najpierw udowodnic ze to Ty zaklocasz im spokoj .Nie boj sie nie łatwo jest wyrzucic kogos z domu .Trzeba miec b.powazne powody .

Gość gość
Dziekuje za jakie kolwiek pocieszenie , obym dala rade :( jeszcze raz naprawde dziekuje , postarsm sie uspokoic i jac sie szkola, bo poki co bylam zajeta bardzo mysleniem ze moge zostac biedna i wyrzucona;(

Gość gość
Dziekuje jesce raz dobranoc:*<3

Gość gość
Dasz radę i nie sluchaj gróżb.Jeszcze raz mowię Ci nie maja podstaw aby Ciebie wyrzucić .B.wspólczuję takiej rodziny ...:-(