Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanka czy znajoma?

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Panie, mam do Was pytanie, czy moja znajoma aspiruje do czegos wiecej, czy chce zostać jedynie znajomą? Jest to przyjaciolka mojej dziewczyny, kontakt zlapalismy telefonczny przypadkiem, i od razu zaczelismy pisać sobie dwuznaczne smsy itp. ona opisuje mi dwuznacznie bielizne, szpilki itd. bylismy dwa razy na kawie jak ja odebralem z pracy. Caly czas do mnie pisze, chce sie spotykac. Obecnie jest sama po polrocznym zwiazku. Jak myslicie, czy ona po prostu uznaje to jako zabawę slowną, czy dąży do czegoś wiecej?

Gość gość
Ja mam 22 lata, ona jest o rok mlodsza. Opinia o niej jest jako spokojna i poukladana, nie sądzilem, ze w ogole bedziemy pisać do siebie takie rzeczy

Gość gość
dodam, że takie rzeczy zaczelismy pisać praktycznie po dniu znajomości

Gość gość
oj tam. Pukis mlody korzystaj i idz na calosc. Zerwij tylko z dziewczyna i tyle. Juz nie o takich 10 letnich zwiazkach sie slyszalo ze nagle po 10 latach ktos sie hajtnol z przyjacielem chlopaka i wziol slub miesiac pozniej.....

Gość gość
ale co sądzisz o jej? Ona chce czegoś więcej, czy po prostu chce sobie sprośnie popisać i nic wiecej?

Gość gość
Biedna ta twoja dziewczyna. Chłopak h**a wart, a przyjaciółki, fakt, trzyma się z daleka od chłopaków jak się chce chłopaka mieć.

Gość gość
Wcale nie ch wart, kocham ja, mega duzo jej w zyciu juz pomoglem, niedlugo wspolnie zamieszkamy. Po prostu sobie z jej przyjaciólka pisze, zastanawia mnie natomiast, z jakiego powodu ona pisze

Gość gość
up

Gość gość
H**a wart. O d***e maryny z nią nie piszesz.

Gość gość
skąd się biorą tacy dwulicowi mężczyźni?! człowieku, jeśli podtekst jest oczywisty, to uczciwie jest albo powiedzieć koleżance, że nie jesteś zainteresowany, albo zerwać z dziewczyną i związać się z koleżanką. ale nie: ty będziesz pisał smsy i zastanawiał się, co robić.

Gość gość
zaraz założysz kolejny temat na kafe: "przespałem się z koleżanką, co robić"? :P

Gość gość
widzę tu tematy o samych kochankach :) i historie miłosne kochanków