Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruk

Czemu brokeninside nie znajdzie sobie faceta

Polecane posty

Gość bruk

Jeszcze za wcześnie dla niej?

Gość masz racje
daj spokój,jak jest aseksualna po co ma szukać faceta? żeby ją błagał o seks który jej jest niepotrzebny? poza tym ona nie chce mieć faceta na stałe bo związek oznacza dla niej zniewolenie

Gość gość
Ona jest j******a.

Gość bruk
Niech sobie znajdzie asa jakiegoś, dlaczego nie szuka?

:D to moja sprawa, ale Twoje tłumaczenie "za wcześnie" mi się nawet podoba:D lubie czuć sie młoda, dziekuję Ci, kochana/y

Gość bruk
A jak Ci się nie spodoba życie z asem to już nie będziesz miała czasu na innego!

Gość gość
a goowno ciebie to obchodzi czy sobie znajdzie czy nie

Gość gość
Nie rozumiesz wariacie?

Gość bruk
A co jeśli stwierdzisz że jednak nudzisz się okrutnie gdy żadna męska siła nie atakuje cię w sferze seksualnej?

taaak nudzę się, więc potrzebuję powkładania czegoś do nosa. z nudów. seks z nudów:D nie nudziłam się chyba od gimnazjum, dorośli ludzie się nie nudzą. tak myślę.

Gość gość
nie znajdzie sobie, bo jej nie lubię

Gość bruk
Życie seksualnych rządzi się okrutnymi prawami i jeśli przekroczysz wiek pewien to stracisz szansę na poznanie jakiegoś heteryka. Nie lepiej zawczasu przetestować życie z asem by przekonać się czy to faktycznie jest furtka do szczęśliwego życia?

Gość gość
chciałaś powiedzieć, schizole się nie nudzą:D

Wy macie jakiś odchył, że partnera trzeba znaleźć. brakuje Wam czegoś wypukłego (dziewczyny) bądź wklęsłego (chłopcy) i musicie znaleźć wypełnienie. natomiast u mnie to funkcjonuje zupełnie inaczej, moje drogie szczurki;)

Życie seksualnych rządzi się okrutnymi prawami x wiem, wczoraj poznałam zasadę zabijania za rozporządzanie własnym ciałem w związku x i jeśli przekroczysz wiek pewien to stracisz szansę na poznanie jakiegoś heteryka. x wróżbita?:D kafe widać Ci szkodzi, ja nie żyję na zasadzie: "mam x lat, czy mam szansę na poznanie y mając cipkę typu z" nie mam czasu na podstawówkowe bzdury x Nie lepiej zawczasu przetestować życie z asem by przekonać się czy to faktycznie jest furtka do szczęśliwego życia? x :D a kto Ci powiedział, że życie z kimkolwiek to szczęście i że istnieje w ogóle coś takiego jak furtka do szczęścia?:D może ja tak twierdziłam: "as zapewni mi szczęście, gdzież on jest:?:D zapewniam Cię, że to był mój podszyw;)

Gość bruk
Niepotrzebne Ci szczęście?

Gość bruk
Żyjesz sobie z dnia na dzień może i w radości, wesołości, zdrowiu, nawet rozmaitości i co tam jeszcze i niepotrzebne Ci jakieś większe szczęście?

Gość gość
tak funcjonuje, ze zamiast pena obrabiasz salceson, a o vaginie zapomniałaś bo masz niestrawiony befsztyk w dwunastnicy, i czujesz się z tym tak spełniona jak Robert Biedroń po pracy

Gość gość
Mówiła, że przeszła na dietę :D

ale mi żaden facet ani kobieta sztuk jeden nie zapewni szczęścia, tak samo nie potrzebuję betoniarki. już wolę mieć garstkę znajomych. każdy ma INNĄ wizję szczęścia czy tam powodzenia w życiu. a już powiedzieć osobie z osobowością skłonną do depresji, że żyje w wesołości codziennie, to przepyszna gafa:D::DD:D:D aż parsknęłam śmiechem.

Gość gość
Mówiła, że przeszła na dietę :D

Gość bruk
Zmień otoczenie i sprawdź wtedy czy faktycznie masz taką skłonność.

Gość bruk
A za co ją tak nie lubicie?

jaką skłonność? a, nie, to zaburzenie, jednostka chorobowa. tak a propos mojego zdrowia;) ale nie mogę narzekać. zaburzenie osobowości nie znika od zmiany otoczenia, bo i nie otoczene jest problemem... dobra, nie chce mi się tego teraz tłumaczyć:O

Gość gość
Dziecko nie potrzebuje bliskości, seksu, głębszych relacji. Heh broken...

jak raz ją zapytałem jak przychodzi do niej podniecenie i jak się podnieca to nie chciała mi powiedzieć.

Dziecko nie potrzebuje bliskości, seksu, głębszych relacji. Heh broken... x nie wiem do czego odnosi się to stwierdzenie, ale jest fałszywe, a wg gender chyba nawet w 100% :classic_cool:

Ale w sumie to ją lubię bo nie lubi lesbijek których i ja nie lubię.