Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruk

Czemu brokeninside nie znajdzie sobie faceta

Polecane posty

Gość bruk
Dzisiejsze czasy pozwalają na depresję z lenistwa albo nudy. :)

Gość gość
z powodem to można nie lubić świni z rodowodem!

a, podniecenie no więc tak. podniecenie jako ekscytacja, poddenerwowanie, podekscytowanie, radość - chyba przechodzi tak jak u Was. jak kogoś poznaje i mi sie podoba, albo jak ma się zdarzyć coś fajnego;) a podniecenie "seksualne" (?) jest dziwne, nie potrafię tego opisać od czego mi sie to robi, zazwyczaj nie pamiętam i tak mi się wydaje, że mam to tylko w dni płodne. chyba. nie jest ani przyejmne, ani nieprzyjemne, po prostu bywa i się nad tym nie zastanawiałam

nie że nie lubię les, po prostu mnie to obrzydza (bo nie jestem ani homo ani seksualna) i dziewuchy z liceum niektóre się obściskiwały i mówiły o sobie, że są parą a przy tym wyglądały paskudnie, nie było na co popatrzeć, uwierzcie mi. depresja a lenistwo. powiem tak. lenistwo może Cię zabić gdy masz depresję.

I za to cię lubię że nie lubisz less.Kobieta ma być kobietą i wiedzieć do czego jest stworzona,lecieć na mężczyzn a nie jakieś lesby pedałki.

Gość gość
darcioch napij się wody z cytryną przed snem i odejdź w pokoju bo nie wiesz co czynisz

:D ale my ich nie lubimy z innych powodów, co nie przeszkadza Ci mnie lubić, fajnie, ja też Cie lubie, choć nie mam pojęcia kim jesteś;)

Gość bruk
Skoro depresyjny stan albo okresowe stany depresyjne to Twój sposób na życie to nie odradzam takiego sposobu. Tylko doradzam poszukania sobie faceta. :)

Gość bruk
Depresja to nie choroba bo można z nią żyć, to sposób na życie jak pijaństwo z tym że ci którzy mają "pesymistyczne" sposoby na życie nadają pozory że to wcale nie jest sposób tylko choroba.

aha, to interesujące, mój psycholog byłby żywo zainteresowany Twoją teorią. szczególnie tym, że można z nią żyć. no można z nią żyć, krótko bo krótko dla niektórych, ale co Ciebie obchodzi to. pesymizm? mając stany depresyjne od dziecka i będąc pesymistką już bym dawno wąchała kwiatki od dołu.

Dlaczego nie wiem co czynię?Że nie jest seksualna to jeszcze nie znaczy że ma się jej nie lubić.Takie osoby bardziej skupiają się na uczuciach,duchowości i psychice?

Gość bruk
Twój psycholog bierze pieniądze a ten kto bierze pieniądze ma dwie drogi do bogacenia się - zwalczanie problemów bądź stwarzanie problemów. :)

Takie osoby bardziej skupiają się na uczuciach,duchowości i psychice? x wrong way. uwierz mi, że znam seksualne w 100% osoby, które BAAARDZO skupiają się na tych sprawach. orientacja niczego nie przesądza.

bruk, nie osłabiaj mnie ze swoimi mądrościami;) z d**y;) nie poczułaś, że robisz coś odrobinę nietaktownego pisząc rzeczy typu: od wody z solą przejdzie Ci rak?

Gość bruk
Raka można wykryć zmierzyć a psychologia to dziedzina bez miary.

Gość bruk
I nie przypisuj mi bycie kobietą żeby zbagatelizować to co piszę bo się z tym nie zgadzasz. :)

zapewne chodzi Ci o to, tylko nie potrafisz tego powiedzieć, że w przypadku raka mamy większe prawdopodobieństwo na ustalenie czegoś pewnego. no spoko. w psychologii potrafisz określić dzięki testom i wywiadom, dlaczego coś się dzieje i w którą stronę to leczyć. oczywiście, że przyczyna może być inna. ale i w medycynie też nie wiesz, jak się ten rak zachowa. nie ma w nauce stuprocentowej pewności, a jednak różne dziedziny ludziom pomagają. ja jestem w miarę zadowoona ze spotkań z obecnym specjalistą.

I nie przypisuj mi bycie kobietą żeby zbagatelizować to co piszę bo się z tym nie zgadzasz. usmiech.gif x :D:D:D:D albo ja już jestem zmęczona, albo Ty totalnie odpłynąłeś przy tym zdaniu:D wydawałeś mi się kobietą, to baby z kafe zwykle zaczynają rozmowę o kimś w stylu: "kiedy ona sobie kogoś znajdzie":D

03:18-gość "Dziecko nie potrzebuje bliskości, seksu, głębszych relacji. Heh broken... " Co za debilka tak napisała, dziecko potrzebuje bliskości, głębszych relacji, seksu nie, ale akceptacji seksualnej to że jest się chłopczykiem lub dziewczęciem.Rodzic nie może mówić dziecku twoje narządy są brzydkie,są beee i są fuj, bo dziecko będzie myślało że jest złe a przecież jest istotą seksualną.Oglądałem raz nawet filmik na youtube jak ojciec powiedział do córki że ma śmieszną ci/pkę i ma kompleks do dzisiaj.W jakiejś książce Kinesya był raport w którym on udowodnił że dziecko potrzebuje akceptacji seksualnej,jakiejś bliskości czy jakoś tak.Tylko nie pamiętam nazwy.

Gość bruk
On jeszcze bardziej! :)

Gość gość
k****, gdybyście widzieli tłuste świńskie nużki tej lochy, i to niespójne z ciałem sadło, to jak jej się brzuch faluje gdy siedzi, boże poezja życia

Gość bruk
Baby inaczej obgadują. W moim pytaniu tkwi jakaś sympatia. Ale może to też jest Twój sposób na życie to znaczy samotność. Może nie mam czego doradzać ani odradzać.

:D ale ja nie wybieram samotności jako sposobu na życie, to że jestem samotna to też Twoje wyobrażenie mnie. bo nie opisuję znajomych na kafe, to znaczy, że jestem samotna? czy o co Ci chodzi? że nie zdobywam znajomych na siłę - patrz: mój post o związkach na siłę. taka sama zasada. jak coś siłą zdobędziesz to potem się musisz z tym męczyć. a jak przyjdzie samo to samo odejdzie, gdy nie będzie już potrzebne;)

"nie wiem do czego odnosi się to stwierdzenie, ale jest fałszywe, a wg gender chyba nawet w 100%"--czyli jesteś za gender?bo ja jestem.