Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy, sen

Polecane posty

Gość gość

2 lata temu zmarł mój dziadek z którym byłam zzyta najbardziej na świecie, śni mi się raz na pół roku i te sny to jakby jakaś zagadka, mówi szyfrem itp., ale dziś śniło mi się że wszedł do naszego mieszkania i powiedział coś w stylu '' za nim będzie za późno '' siadł i zaczął jeść koktajl który przygotowałam wczoraj mojej rodzinie, mama siedziała obok dziadka i pomagała robić młodemu bratu zadania szukając czegoś na laptopie, ja się odezwałam '' mamo dziadek może to jeść? Tam dużo cukru jest! ''' mama '' nie. '' i obudzilam się ze łzami w oczach i nie rozumiem słów '' za nim będzie za późno '' pomóżcie może wy coś wymyslicie..

Gość gość
Jak by ch cial ci cos powiedziec to by powiedzial bez zagadek. Zaduzo onim myslisz potem ci sie sni po nocach

Gość księżniczka fiki miki
kluczem do odpowiedzi sę Twoje emocje Jakie dokładnie myśli i uczucia sie pojawiają w Tobie gdy słyszysz jak dziadek mówi do Ciebie "zanim będzie za późno"? Nazwij je. Powiedz sobie głośno to. Sen jest zawsze o naszej wewnętrznej prawdzie. O naszych uczuciach, nie uczuciach dziadka i nie o uczuciach matki, ale o tym co TY czujesz. To jest Twój sen.