Gość majmartyna Napisano Marzec 1, 2014 Drogie kobietki, czy są pośród Was takie, które mają konta na instagramie? Chętnie poobserwuje zdjęcia, zwłaszcza dotyczące aktywnego i zdrowego trybu życia. Od zawsze miałam niesamowite kompleksy, wydawało mi się, że jestem najgrubsza na świecie, mam ogromne nogi i dla dobra otoczenia nie powinnam ich pokazywać. Zakładałam więc spodnie lub legginsy i oversizowe swetry, żeby ukryć wszystkie nadprogramowe kilogramy. Mam 23 lata, a nie czułam się kobieco, bałam się, że piękno i młodość przelecą mi między palcami, a ja w żaden sposób nie będę mogła ich zatrzymać... W końcu powiedziałam DOŚĆ. Wzięłam się za siebie, zaczęłam ćwiczyć i prowadzić zdrowy tryb życia. Żadne diety i mordercze głodówki - ot, racjonalne odżywianie i aktywność fizyczna. Czuję się o wiele lepiej, atrakcyjniej, wreszcie osiągnęłam upragniony rozmiar S, choć przede mną jeszcze długa droga. Zaczęłam przygodę z instagramem również jako formę "terapii". Dotychczas wrzuciłam niewiele zdjęć, ale będzie ich przybywać - dotyczących zdrowych przekąsek, ćwiczeń, także urody i mojej codzienności, która stała się nieustanną walką o lepszą wersję siebie. Będzie to dla mnie ogromna motywacja, jeśli zaobserwujecie mój profil i będziecie mnie wspierać przez lajki. Wiem, że może to głupia forma dowartościowania, ale chyba taka próżna jest ludzka natura. Z góry dziękuję i chętnie przyjrzę się Waszym zdjęciom :) Mój instagram: majmartyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach