Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktośtoś

Zachowanie

Polecane posty

Gość Ktośtoś

Ostatnio mój kochanek nie miał czasu dla mnie i stwierdziłam, że kogoś poznał. Żartowaliśmy sobie przez smsy. Napisałam mu, że ktoś powiedział mi, że ma nową zdobycz i czy to tylko plotki czy prawda. Chciałam go sprawdzić. Ku mojemu zaskoczeniu odpisał, że poznał 16 lat młodszą mężatkę, ale tylko rozmawiają ze sobą. Odpowiedziałam, że między nami koniec sexu i zostajemy tylko znajomymi. Jesteśmy od 6 lat kochankami. Odpoweidział, że przystaje na moje warunki, ale nie zerwie ze mną kontaktu. Jest mi strasznie przykro, bo go kocham i on o tym wie.Był dla mnie wszystkim. Próbowałam wiele razy z nim ostatecznie zerwać kontakt, ale jest wtedy jeszcze gorzej

Gość Ktośtoś
Od dawna nie kocham męża, tylko jego. Poczułam się zazdrosna, ale powiedział, że to tylko rozmowy. Wychodzi na to , że jako przyjaciółka mu nie wystarczam. Nigdy nie powiedział mi ,że mnie kocha, z zawsze tego pragnęłam. Jestem zadbaną kobietą, zawsze ubieram się gustownie, Wiem, że on uwielbia wszystkie kobiety, lubi ich towarzystwo , a szczególnie lubi im pomagać. Jest żonaty od 20 lat. Żałuję, że go poznałam. Nie potrafię poznać kogoś innego, bo w każdym mężczyźnie szukam jego.

Gość gość
Czy uwierzyłybyście, że tylko z nią rozmawia??? Niech nie myśli, że może ze mnie robić idiotkę.

Gość gość
Chyba nic nie pozostaje jak zerwać kontakt, ale ja nie potrafię. Uzależnił mnie od siebie, chyba powinnam wybrać się do psychologa. Nie ma dnia abym o nim nie myślała.

Gość gość
Dziś przez to czuję się podle. I nie wiem czy to prawda czy to intryga.

Gość gość
Czy ktoś ze mną porozmawia??

Gość gość
Do psychologa albo psychiatry po lek antydepresyjny i poczujesz się jak nowo narodzona:) serio mówię:) ulży ci. I nię będziesz już czuła potrzeby miłości będzie ci dobrze samej ze sobą

Gość gość
Zawsze miałam głód miłości. Od 6 lat kocham jego i żaden inny facet mnie nie interesuje. Załamana jestem bo nie radzę sobie już z tym uczuciem i uzależnieniem od niego.

Gość gość
Nie mogę opanować łez, bo czuję się bezsilna. Jak w pon. się odezwie, nie będę mu robiła wyrzutów tylko z dnia na dzień ograniczę z nim kontakt. Będą pytania to odpowiem, że ma nową powierniczkę i ja już nie jestem mu potrzebna, Piszę , że tak zrobię, ale wiem , że nic z tego .Załamka.

Gość gość
Nie chciałaś mu brać z pupy do ust to teraz masz

Gość gość
czyli facet ma już 3,nie szanujesz się,więc nie licz na jego szacunek a zona o tobie wie? obrzydliwość

Gość gość
Czytaj uważnie i dopiero się wypowiadaj.

Gość gość
co mam robić????