Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście artykuł gdzie niespełna 13 letnia dziewczyna szykuje sie do porodu

Polecane posty

Gość gość

masakra jaka patologia :O i ma na imię Jesika :O

Gość gość
Nie dziewczyna jest patologią tylko rodzina w której sie wychowywała .

Gość gość
zaszła w ciąże jak maila 12 lat :O więc co jest przyczyną takiej sytuacji ? dziewczyna nie ma wsparcia w domu, miłości, zainteresowania więc jakiś chłop przytulił, całował i ta szczęśliwa :O dzieciaka jej zrobił :O masakra

Gość gość
gdzie ten artykul?

Gość gość
Powinno jej się zalać pochwę betonem

Gość gość
Rodzicom odebrac wszelkie prawa do Niej i jeszcze wsadzic za kraty na kilka miesiecy zeby przemysleli co zaniedbali !

Gość Psycholożka zdalna
Patologia.

Gość gość
wg mnie takie dziecko zostało wykorzystane przez dorosłego faceta, przecież co to rozumie ? myśli że będzie miała lalkę

Gość ona_znudz_ona
Patologia rodzi patologię :D

Gość gość
Przestań wklejać te swoje idiotyczne filmiki! Albo załóż sobie własny temat i tam wklejaj to g***o bo tutaj każdy ma Cię gdzieś!

Gość gość
a wg mnie to fotomontarz i jeszcze to zdjecie JPII czysta prowokacja

Gość gość
ona Jesika, brat Alan....dziecko pewnie będzie nikolką, Julka albo Oskarkiem

Gość gość
matka nielepsza, 34 lata a 5 bachorow juz narobila i zostanie babcia hahha jak ja kocham takie artykuly i do tego te zalosne zdjecia, siedzi 6 przychlastow na sofie blagalnymi minami hahha nie zali mi ich ani troche, z****** p**dodaje

Gość gość
hahahha i Wojtyła w tle hahahahahaha widać, że patole :)

Gość gość
Jestem w szoku. Kto jest ojcem dziecka? I dlaczego 12l DZIECKU nie usunięto ciąży. To jest DZIECKO a nie kobieta która może rodzić. A prosznie "tylko" o mieszkanie to zart?! Ludzie biora kredyty na całe życie by mieć mieszkanie, a nie odstawiają cyrk. Ta 12l i jej rodzeństwo powinno trafic do domu dziecka, a rodzice tych dzieci pllacic państwu za opieke nad nimi alimenty!! A nie mieszkanie! Ciaza 12latki podlega pod paragraf.

Gość gość
Smutne jak niektórzy oceniają i wylewają pomyje na innych, czy Wy nie popełniacie błędów, nigdy nie czuliście się samotni, zagubieni itp.?

Gość gość
Zdjecie na tle obrazu świetego oraz JP2 oraz trzymanie bodziaków z napisem 'Nie jestem aniołkiem" jest żałosne, kpina

Gość gość
A co ma do patologii jaką jest seks w wieku 12 lat! uczucie samotności? Nie myl pojec dla dobra dzieci powinny trafic pod opieke kogos odpowiedzialnego co czeka ta 12latke ? Do 20r.z będzie mieć z 3- 4 dzieci a do 30stki z 8 ?! i znowu zobaczymy tym razem ja z jej dziecmi na wersalce proszących o mieszkanie? Ona nie zaszła w ciaze z powodu grzyba na scianie tak, tylko z powodu niewydolności opiekuńczej jej rodziców

Gość gość
tej gowniarze nawet cycki jeszcze nie wyrosly i to ma zostac matka? 12 latce powinni usunac ciaze, pewnie mamusia zadbala o to, zeby do tego nie doszlo, bo mysli, ze dostanie dom. Gowno mnie obchodzi jak mieszkaja, glupia 34 prukwa 5 bachorow, a ta bezrobotna! Do tego 2 najmlodszych ma juz z nowym fagasikiem, kto normalny decyduje sie na 2 dzieci nie majac pracy ani warunkow do zycia?! Juz wtedy powinni jej zabrac te 2 do domu dziecka

Gość gość
jak widze takie cos i do tego to wymuszanie od ludzi wspolczucia i nakazywanie pomocy, bo "im sie nalezy" to mam ochote wziac pale, natrzaskac tym d****** po pyskach i pozaszywac c**y

Gość gość
tam jest jeszcze młodsza Martyna, pewnie chłopy koło domu juz się kręcą żeby ją za/ku/tasić masakra jaka patola :O

Gość gość
ojciec dziecka ma 24 lata i problemy , sprawa w prokuraturze

Gość gość
Ale dlaczego obwiniacie o to rodziców? Mieli pilnować córeczki na każdym kroku?

Gość gość
Pilnować- nie bo normalnie wychowana 12latka nie bzyka się, chyba że jest to tragedia w formie g****u. Matce powinni zabrać wszystkie dzieci, i dziecko tej 12l powinno po urodzeniu trafic do adopcji, bo co je czeka?

Gość gość
normalnie jak u cyganów, tam dziewczynki ledwo co okres dostaną i już je zapładniają :O

Gość gość
krowa miala 3, nastepne 2 zrobila sobie z nowym fiutem ( tez ciekawe gdzie teraz jest ) i ciekawe jak sobie to zaplanowali, ze leniwa krowa siedzi w zagrzybialej chacie i nie pracuje a 2 bachory se zrobili

Gość gość
ja to bym wyslala wszyskich na przymusowe roboty uliczne, nie chce sie leniwej kwoce do pracy to sila ja i wtedy niech utrzymuje wnuka

Gość gość
Wy czytajcie ze zrozumieniem :) Jessica miała 3 rodzeństwa wiec razem z nia to 4, jej mama "znalzała miłość zycia" :) i zrobiło osbie kolejna 2 dzieci co daje 6 dzieci, za chwile zostanie babcia i będzie dzieci 7!