Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siusiak dwulatka

Polecane posty

Gość gość

witajcie mój dwuletni syn narzeka na ból siusiaka i ma go zaczerwienionego,kiedy sciagnelam skorke okazalo sie ze jets tam soc w podobie ropy. czy mieliscie cos takiego??co to moze byc?

Gość gość
moj mial podobnie i po kapieli bralam strzykawke i zaparzony wczesniej rumianek i mu tam wstrzykiwalam pod napletek zeby dobrze przeplukac; pomoglo

Gość gość
Mój chrześniak tak miał. Lekarz kazał robić okłady z rumianku. Pomogło. (Może wypływać ropa -więc się nie przestrasz) Z tą strzykawką to ja bym się bała.

Gość gość
a dlaczego bac sie strzykawki? naciagalam napletek delikatnie i wpuszczalam rumianek do srodka; dokladnie sie tam wszystko wyplukalo pod napletkiem i ropa ladnie wyplywala

Gość gość
Strzykawka bez igły!!!!!!!!

Gość gość
moj ma podobnie a przy sciaganiu napletka krwawi czy trzeba isc do lekarza czy wystarczy odpowiednia higiena okłady z riwanolu?

Gość gość
mój syn też tak miał, niechby go obejrzał pediatra, jak nie można ściągnąć napletka to może być stulejka.

Gość gość
moj synek mial podobnie na wakacjach. okazalo sie ze to infekcja, przepisal jakas masc i po kilku dniach przeszlo. koniecznie skontaktuj sie z lekarzem

Gość gość
Lepiej rumianek.rivanol wysusza a tam ma byc nawilzane. Ale lekarz nie zaszkodzi. Te biale to raczej mastka a jezeli ropa to przdalby sie antybiotyk.