Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tak naprawdę myślicie o facecie prawiczku koło 30stki?

Polecane posty

Gość gość

Chcę poznać wasze szczere opinie.

Gość gość
Ludzie myslą, ze jestesmy d******* i tyle (ja mam 29 lat) nie spotkałem się z wyzwiskami, aktami agresji, tylko na kafe jakies szmaty wyzywają prawiczków, w realu znajomi sie po prostu dziwią, ze nikogo nie mialem, pytają dlaczego? etc nikt mnie nie traktuje jak ułomnego

Gość gość
Ze czym? Mozna bez przekleństw? -.-

Gość gość
no jest cos z wami nie tak

Gość gość
gdyby w realu każdy wyrazal swoja opinie byłoby to nie do zniesienia:D

Gość pomaranczlala
Tak zupełnie szczerze, to na podstawie tych danych nic o nim nie myślę.

Jeśli nigdy nie miał dziewczyny, nie był w żadnym związku, nigdy nie poruszał z dziewczyną w rozmowie choćby intymnych tematów, nie zamienił z dziewczyną zdań innych niż w stosunku na dystans to jest naprawdę dziwakiem. Ksiądz albo jakiś inny zeschizowany świat. Jeśli nie uprawiał seksu bo wspólnie z dziewczyną wstydzili się tego to jest normalny. Ja nie odczuwałem potrzeby rozbierania się bo to jest zawstydzające pokazywać komuś swoją intymność tym bardziej komuś kogo kocha się i szanuje, to jest dla mnie profanacja uczuć i intymności. Uważam jednak że jak dwoje ludzi albo chociaż jedno chce uprawiać seks, i ogarnia go pożądanie to umysł wchodzi do innego świata w którym nie ma miejsca na wstyd. Doświadczam tego od ponad 2 lat, to jest typowy instynkt g****iciela, zwierzęcy, prymitywny. Potrafię bardzo dobrze go określić. To stan bez skrupułów ale może być też pełen delikatności i zmysłowości, zależy od tego jakie kto ma wnętrze, zawsze jednak będzie dotyczył wyłącznie fizycznego zaspokojenia. Naprawdę jeśli prawdą byłoby to że prawiczki to ciapy, i niegroźni, niekonfliktowi, prawi ludzie to ludzkość powinna była się cieszyć z tego, ale nie jest tak bo uprawianie seksu niczego nie przydaje ani niczego nie odejmuje. A co myślisz o facecie który g****ił dzieci, ćwiartował i mroził w zamrażarce. Nie prawiczek.

Gość gość
że to pewnie wredny zapryszczony programista fałszywy albo inny delikwent po polibudzie...

Gość gość
Loooser do dziś jest prawiczkiem i nigdy nie był w związku ale rozmawia z kobietami to też jest dziwakiem bo nie miał nigdy kobiety ?

Gość gość
Musi byc z nim cos nie tak, tak jak z ludzmi szukajacymi partera na czcie

Gość gość
z takich facetem trzeba chwile pogadac i zobaczyc jak sie zachowuje i jakie ma poglady i wtedy sa dwie opcje: 1/ szanuje sie i kobiety, chce sie zakochac, jesli akceptuje kobiety i szuka normalnej a nie ksiezniczki, jest fajnym ladnym chlopakiem i zaradnym a nie maminsynkiem to mysle ze lepiej nie moznabylo trafic:) ale takie rzeczy to chyba w bajkach 2/ boi sie kobiet, ma do nich wstret, awersje, nienawidzi kobiet badz ma mega wymagnia, czeka na ksiezniczke choc sam jest brzydki, jest maminsynkiem niezaradnym zyciowo nie potrafi znalezc ani pracy ani kobiety - wtedy uciekac gdzie pieprz rosnie

Gość gość
"Doświadczam tego od ponad 2 lat, to jest typowy instynkt g****iciela, zwierzęcy, prymitywny. Potrafię bardzo dobrze go określić. To stan bez skrupułów ale może być też pełen delikatności i zmysłowości," x widzę że koledze się pogorszyło :D weź pigułkę, weź pigułkę :D

Gość gość
co to znaczy znaleźć kobiete? Ja znalazłem tylko jest problem bo ona mnie nie chcę. I co jestem dziwolągiem>?

Gość gość
no proszę. jak to faceci się dzielą na dwie kategorie w oczach kobiet. możesz być albo: 1/ fajnym ladnym chlopakiem i zaradnym albo 2/ sam jest brzydki, jest maminsynkiem niezaradnym zyciowo x przy czym oczywiście ten pierwszy "szanuje się i kobiety" a drugi "nienawidzi kobiet" :D

Różne są światy w umyśle ludzkim. Różni dziwacy. Mam znajomego, już w tak młodym wieku jest recydywistą [obecnie znowu siedzi :) prawiczek :) nie uprawiał seksu bo jak mówi nie lubi dziewczyn. I ktoś ma się z nim kłócić albo przekonywać że ma uprawiać seks? Powtarzam że seks to jest to samo co włożenie do ciepłej szarlotki, a dla dziewczyn to samo co dobry wibrator albo parówka na ciepło. Natężenie satysfakcji jest wtedy tylko kwestią umysłu, co kto sobie będzie wyobrażał, dla jednego pełnią zadowolenia będzie posuwanie trupa albo babci, dla innych młodziutkiej nastolatki.

Gość 29letni praaaaaa
mieszkam sam(wynajmuje chate), mam własny samochód(za 12tys), mam prace (2 koła) ale jestem nieśmiały, małomówny, nie unikam kobiet tylko same ode mnie uciekają bo wiadomo przez małomówność i nudziarz z siebie to jestem dziwakiem ?

Gość gość
Tu nie chodzi o to ze jest prawikiem bo kazdy chlopak nim kiedys byl badz nadal jest, chodzi o jego psychike, jesli jest prawiczkiem w wieku 30 lat to moze np nie miec popedu seksualnego albo chce sie zakochac albo nie chce byc takim jak inni tylko ma wlasny mozg i wybiera co chce on sam a nie dorownujac innym. Jesli chlopak nienawidzi kobiet i przez to jest prawiczkiem to taka kobieta nie bedzie go chciala wlasnie za to, ze taka relacja nie ma sensu. Nikt nie obraza prawiczka bo nadal nim jest, skonczcie te brednie wypisywac i czytac jakies bzdety zakompleksionych idiotow z kafe. Uwazam ze to kazdego indywidualana sprawa i trzeba przestac zasiegac info z Kafe i zaczac myslec normalnie. Nie ma co tu rozstrzasac, Tam wyzej napisal jakis chlopak ze jego koledzy dziwia sie dlaczego nie mial nigdy dziewczyny ale nikt to nie uznal za dziwolaga jak na kafe, wiec wyciagnijcie wnioski ludzie, ze to miejsce nie jest odzwierciedleniem rzeczywistosci. Siedzi tu pare glupich znudzonych zyciem ludzi bez pracy takich pasozytow spolecznych i dla zabicia nudy wypisuja wciaz te same idiotyzmy zeby komus dokopac i samemu sie dowartosciowac, wiec dajcie na luz. NIkt normalny nie uznaje chlopaka prawiczka za dziwolaga. Ja bym takiego chlopaka normalnie traktowala, kazdy ma prawo do wlasnych krokow w zyciu a nie ulegania modzie. .

Ja ogłaszam wszem i wobec że uprawianie seksu zostawiam sobie na deser. Najsłodszy deser w życiu, i przez tydzień po tym deserze będę od tej słodyczy zemdlony obijał się po ścianach.

Gość gość
" bo wiadomo przez małomówność i nudziarz z siebie to jestem dziwakiem ?" x Mnie przez to raz z roboty w******** Zgadnij z kim pracowałem... no własnie :D

Gość gość
29letni praaaaaa, nie jestes dziwakiem, przestan czytac idiotyzmy debili z kafe🖐️ jakbys chcial miec kobiete bo bys sie postaral i ja mial, proste ! nikt nikomu nie narzuca ze musi ja miec.

Gość gość
gość co to znaczy znaleźć kobiete? Ja znalazłem tylko jest problem bo ona mnie nie chcę. I co jestem dziwolągiem>? X ja cie ta jedna nie chce to daj jej spokoj, nie zmusisz ja na sile, poszukaj innej i juz

Gość gość
ta jasne

Gość 29letni praaaaaa
jakbys chcial miec kobiete bo bys sie postaral i ja mial, proste ! x ja się staram ale nie wychodzi mi. poprostu wkurzają mnie tych którzy nazywają nas za dziwaków i chorzy psychicznych

Gość gość
"jakbys chcial miec kobiete bo bys sie postaral i ja mial, proste !" x Nie. Nie proste. Jak nie miałeś okazji albo nie wiedziałeś co robić gdy się nadarzały to wchodzisz w dorosłość ze sporym handicupem i nikogo to nie obchodzi bo i tak będą mnie oceniać przez pryzmat innych.

Gość gość
Ja jestem prawikiem przed 30, bo mam zryte emocje przez moją rodzinę. Jestem szczupły, mam prawie 190 cm i 6 koła na rękę, przystojny i ch*j skoro mam zrytą psychikę? Może się kiedyś z tego wyleczę a może nie

Jak ktoś uprawia seks, a później idzie zapalić papierosa albo zrobić sobie kawę, albo zasypia, a na drugi dzień wstaje i nie rozpamiętuje tego tylko myje się i idzie do pracy albo do szkoły, albo siada do komputera to ja rzygam na to. Gardzę. Taki seks to jest to samo co walenie konia. Poza tym co ma seks do szczęśliwości w związku? Czy jego uprawianie bądź nieuprawianie to jest wyznacznik udanego związku? Osobiście w moim życiu znałem z widzenia aż 3 ludzi, mężczyzn jeden co prawda patologia, alkoholik ale seks miał kiedy chciał bo dzieci miał i żonę - powiesił się na przepompowni, drugi bardziej ogarnięty - praca, dom żona, dzieci - też się powiesił, trzeci, bez dzieci ale żonę miał - też się powiesił. Młodzi mężczyźni niewiele przed lub po 40. Wszyscy uprawiali regularnie seks. Dlaczego więc seks nie daje szczęśliwości ani bezpieczeństwa w życiu?

Gość gość
Brak normalnego życia towarzyskiego, nieumiejętność nawiązywania relacji i brak wyglądu rekompensującego wszystko. To są powody mojego prawictwa, nie jestem świrem jak widać. Tak mi się po prostu ułożyło życie.

Gość gość
Dla kobiet i tak jesteś świrem. Wszyscy jesteśmy.

Gość 29letni praaaaaa
teraz to już wiem że wszyscy jesteśmy świrami

Gość gość
podejrzewam, że większosć z was to informatycy/programisci/graficy komputerowi i w tym tkwi szkopuł, ze wy inaczej rzeczywistosć postrzegacie... czekacie na partnerke idealna i prostą w obsłudze