Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro mam 24 urodziny. Nigdy nie miałam chłopaka, nie mam żadnych znajomych

Polecane posty

Gość gość

poza jedną kolezanką, jestem zalamana swoim zyciem, nie mam nawet studiow tylko ledwo zdaną mature :(

Gość wrednababa
a dlaczego?

Gość gość
nie wiem :O

Gość gość
Wszystkiego najlepszego na jutro :)

Gość gość
To nie tragedia! Zmadrzejesz jeszcze, zobaczysz! :D

Gość elsiee
życzę ci wszystkiego najsłodszego w 24 urodziny. Idź do kina, zrób zakupy, co lubisz. Oby Cie spotkały same przyjemności..:)

Gość ChL
To wyjdz do ludzi ! Poznaj kogoś ! Wyciągnij koleżanke do pubu czy na impreze. Na pewno poznacie kogoś fajnego ! Ja w ten sposób poznałam mase znajomych :D Nawet jak szłam sama z siostrą na piwo pogadać to nie było takiego wypadu, żeby ktoś nie zagadał. Odwal się ładnie, ubierz szpilki, małą czarną albo leginsy i fajną bluzkę. Zrób fajną fryzurę albo wyprostuj włosy i je unieś, pomaluj się tak żebys sie czuła sexownie i kobieco :)

Gość elsiee
a w mordę zboku, chcesz?

Gość Ruskie Marlboro
A ja ci powiem tak. Pojutrze mam 19 urodziny. Miałem dziewczyne i tak myślałem przyjaciół. I to wszystko i tak było c***a warte. Szkołe średnią rzuciłem.

Gość ChL
Wydaje mi się, że brakuje C***ewności siebie. Kobieta musi też o siebie dbać. Ja np przynajmniej 3 razy w tygodniu ćwiczę, zeby zachowac fajną figurę. Teraz mam mocne wcięcie w talii, płaski brzuch, zgrabne nogi. Kiedyś czułam sie źle w swoim ciele, fałdy tłuszczu, grube nogi z cellulitem i unikałam ludzi bo zawsze myślałam, że wyjdę na debila przy nich albo, że będą myśleć "co za gruby pasztet" Zmieniłam dużo w swoim życiu. Zapuściłam włosy, pofarbowałam na ciepły brąz, przestałam prostować moje loki. Zaczęłam jeść zdrowo (bo przez ostre i tłuste jedzenie miałam też problemy z cera) Teraz fajnie się ubieram, maluje, czeszę. Często słysze komplementy że ładnie wyglądam i ludzi nawet lgną do mnie, bo jestem ciągle uśmiechnięta, miła dla innych. Trzeba włożyć troche pracy w siebie :)