Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przstałem tęsknić i kochac

Polecane posty

Gość gość

zajeło mi to tydzien, zająłem sie soba, siłownia, spotkania z kolegami, pisanie do innych dziewczyn, fakt jak tak czasem odpoczne na łózku to mam jej twarz przed oczami, ale zaraz moja ręka wędruje otwarta z impetem na policzek i dalej ide coś robić byle uciec i jak narazie sie udaje, zaczynam coraz mniej mysleć, zrobcie tak samo zakochani to pomaga jesli wiecie ze ten zwązek nie ma szans ale jesteście nadal zakochani

Gość gość
jak przynosi efekt, to dobrze.

Gość gość
czasem czuje stres jak o niej pomyśle, to jeszcze troche trzyma, ale juz pisza do mnie inne dziewczyny w ktorych nic nie widze nadzwyczajnego, ale wiem ze są ładniejsze od niej i madrzejsze a ja musialem sie zakochac w dziewczynie ktora nawet nie wiedziała czego chce od zycia

Chłopie, tydzień to mało. Nie katuj się tym samobiczowaniem po twarzy. :D Ucieczka od uczuć nic nie da . Postaraj się raczej przeżyć to jeszcze raz. Pozostałe rzeczy popieram w całej krasie :D 🖐️

Gość gość
brzydsza, głupsza ale nadzwyczajna :D

Gość gość
moze jest jeszcze mloda?

Gość gość
Ja też Cię przextałam kochać i tęsknić za Tobą Dupku!

Gość gość
długo byliście razem? w tydzień się nie odkochasz.

Gość gość
młoda i taka głupiutka jeszcze, a ja troche starszy, ale wiem ze troche dziewczyn sie mną interesuje to jakoś pozwala mi inaczej myśleć, bylismy 6 miesięcy, niby mało ale tak naprawdę to ąz poł roku, teraz sobie pije herbate i mam lajcik, jest sobota napalone dziwczyny w clubach a ja i tak wiem ze spotka mnie inna fajna miłość

Gość gość
widzę,że ty jesteś taki jak mój były, on zapewne myśli o mnie tak samo. powiem wam jedno -jesteście świniami. ja z nim byłam az 3 lata, pół roku to i tak mało...

Gość gość
pół roku to moim zdaniem dużo na tym świecie jestem tylko 25 lat i dlaczego twoim zdaniem jesteśmy świniami ? ja jej nawet nie skrzywdziłem to była jej decyzja

Gość gość
Właśnie mnie też to śmieszy że faceci sobie myślą w ten sposób co autor.. Już żadnemu się nię chce walczyć itd każdy tylko siądzie na dupsku bo biedny zraniony,duma jak cholera, ale co tam ,,jestem ciacho'' hah i ,,napalone dziewczyny w klubie'' oj jakie to jest żałosne..dziewczyny też mają odrazu latać po klubach za napalonymi ogierami jak tylko zostaną same?

Gość gość
ile mozna walczyc tempa babo miesiąc ?? gora 2 potem nara sie mówi wy w ogóle nie walczycie lezycie z piczami na wierzchu i myslicie ze jest wszystko ok i ze to tylko facet ma walczyc, .I. takiego wała

Gość Sczerość i Zaufanie
Tym bardziej, jak dziewczyna rzuca. Bo jak twierdzi to najmadrzejsza decyzja w jej zyciu :D Wy same nie wiecie czego chcecie. Masakra

Gość gość
przeciez autor nie napisal ze idze do clubu tylko ze tam są i czekaja na niego a on sobie siedzi i pije herbate i wie ze kiedys spotka go ta miłosc zycia, baby są jednak głupie nie umieja czytac ze zrozumieniem

Gość gość
nie oszukuj sie, kochasz i teksnisz. ale uciekasz od tego. lepiej zachowaj sie jak facet z jajami i jakos zawalczy czy cos

Gość Sczerość i Zaufanie
A moze nie ma o co walczyc. Baby sa takie ze z dnia na dzien zmienia o kims zdanie i wtedy facet dostaje po d***e ;) Bo przezywa itd. Kobieta sie cieszy, bo widzi jak mu zalezy. Wiec nie zawsze jest o co walczyc.

Gość gość
nie rozumiecie ze mozna wlaczyć 1 miech nie dłużej tym bardziej ze ona wie ze zalezy mu a ona sobie leci w kulki i nic to po co sie starać ???????? podaj mi choc jeden powód dla ktorego powienien dalej sie starac o nia ///// nie jestem autorem tematu

Gość Sczerość i Zaufanie
Dokadnie. Kobieta morde cieszy ze facet pieskuje, cierpi. Gdy eks widzi ze chlop sobie radzi popada w depresje. A tym bardziej jak chlop sobie dziewuche znajdzie. Wtedy eks babie k***ica strzela :)

Gość gość
ja na przykład mialem w d***e czy ona zobaczy mnie z nową, po tym jak mnie nie chciała poznałem nową, ktora mnie chciała, wszystko samo przyszlo a ją k****ica strzeliła