Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

III WOJNA ŚWIATOWA

Polecane posty

Gość gość

wiadomość z ostatniej chwili - rosja oficjalnie wysłała wojsko na ukrainę !!!! stan kryzysowy ogłoszony... rany boskie święte !!!!!

Gość lewira
nic nie wysłała, skąd ci się wziął ten stan kryzysowy?

bo po 17 na niezależnej czytałam że putin chce interwencji wojska na krymie a RFR wyraziła zgodę na interwencje a całej ukrainie

Gość gość
tak, przed chwilą mówiono w wiadomościach, że Putin dostał zgodę na wysłanie wojska na Krym. To pewne, że czołgi i samoloty już tam jadą !!!! TRAGEDIA JAKAŚ !!! A stan zaostrzony kryzysowy jest obecnie na Ukrainie ! Prezydent USA czuje się "ugodzony nożem", bo wczoraj zapowiadał, że jak Putin wyśle wojsko to on wyciągnie z tego tytułu konsekwencje i będzie bronił Ukrainy. Dzisiaj miał mieć konferencje prasową, ale to odwołali i mają posiedzenie.....

Gość gość
zobaczycie zaraz będzie wojna na Ukrainie, a że blisko mają do nas to będzie też w Polsce... tragedia.....

Gość puszka rybna
Nie na Ukrasinę a na Krym, a on tylko r=teoretycznie jest terytorium Ukrainy. W rzeczywistości mieszka tam 60% rosjan, władze też pro rosyjskie. a poza tym świat tylko się oficjalnie oburzy i nikt nawet palcem nie ruszy tak jak w osetii czy w gruzji.

Gość gość
lady.... odkrywcze...:O

egipska jasnowidząca Joy Ayad w zeszłym roku przepowiedziała: o W 2014 roku zmieni się mapa świata, co wpłynie również na Rosję. Poza tym Rosja odeprze duży atak terrorystyczny. Pomogą w tym struktury siłowe oraz pewne technologie, o których nie wiemy i które w rzeczywistości są najdoskonalszymi na świecie. o Co ciekawe jak dotąd wszystkie jej przepowiednie się sprawdzały (min. zamieszki Tunezji, śnieg w Egipcie itd) Ale z tego co gdzieś wyczytałam, to ona twierdzi, że III wojny nie będzie. Pewnie Rosja zagarnie część Ukrainy i tak to się skończy.

lady_ czytam sobie od czasu do czasu :) lubię te sprawy :D

Gość gość
Rosja zgarnie Krym a UE resztę Ukrainy i będzie git a nie tam żadna III wojna światowa :P

Gość gość
No a po co płodzicie te swoj****chory, co ? No chyba po to, żeby było co zarzynać, g*****ć i brać głodem jak to i zawsze w historii bywało. Zdziwione ? :O Teraz trzęście portkami o nie, żeby jako to im się życie ułożyło w tym chorym i poy*****m świecie,w którym rządzi tylko KASA.

nie ma takiej konieczności żeby była wojna, Krym w zasadzie już jest rosyjski bo rosyjski chce być. Nie chce należeć do Ukrainy, której sytuacja jest niepewna. Do mnie tylko jeszcze nie dociera, że na moich oczach zmienia się historia, zmieni się mapa, a moje dzieci będą się z książek uczyć tego co ja teraz czytam na wp.

Gość gość
Historia, kretynko tworzy sie kazdego dnia. Ty jedynie o Krymie uslyszalas? Reszta konfliktow na swiecie juz nie jest warta tej twojej histori? Kafeteryjne kretynki jak zwykle, jak dupa za krzaka tak blyszcza :D

ty ś****wo bezmózgie czasem pomysl zanim kogoś obrazisz. Słyszałam o innych konfiktach, bo nie mieszkam w buszu. Mówie o historii, która się dzieje teraz na Ukrainie a nie o całym świecie, a kretynke to urodzisz jak po tb geny odziedziczy frajerko.

Gość gość
jak mnie denerwują ludzie, którym ciągle się wydaje że są lepsi od innych. Chodza,szczekają,obrazaja. Szukają tylko pretekstu zeby komuś dogryźć. Mam nadzieje, że kiedyś to się obróci przeciwko tobie.

Gość gość
hahaha zaraz sie pozabijają, prawiemausia idź sobie dokoncz robić dzieciaka bo do tego sie nadajesz huehuehue

Gość gość
Ja najbardziej sie obawiam ataku na elektrownie atomowa, wszyscy wtedy będziemy bezsilni.

Gość gość
oj nie srajta sie, chodźcie na topik o WYSTRZAŁACH KOŁO CHEŁMA ;)

Gość gość
taka wioska pod Lublinem

Gość gość
nie szczelają, chyba że głupa...ale to tylko szacowna Pani Prezydent Ryba, jak zawsze

Gość gość
pani A. Fisz