Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

III WOJNA ŚWIATOWA

Polecane posty

Gość gość
Prawiemamusia dlaczego ty taka wylgarna szmata jestes? I glupia w dodatku :D

Gość gość
02.03.14 temat jest o Ukrainie ty zakuta tępa pało

Gość gość
Nasza prawiemamusia informacje historyczne z wp czerpie :D To jest dopiero ignorancja i glupota. Idz babo do garow bo tam twoje miejsce :D

Gość gość
A ty z czego czerpiesz? Z demotywatorów? Czego się czepiasz prawiemamusi, dziewczyna nie powiedziała nic, za co można by ją było wyśmiać.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] prawiemamusia1990 nie ma takiej konieczności żeby była wojna, Krym w zasadzie już jest rosyjski bo rosyjski chce być. Nie chce należeć do Ukrainy, której sytuacja jest niepewna. Do mnie tylko jeszcze nie dociera, że na moich oczach zmienia się historia, zmieni się mapa, a moje dzieci będą się z książek uczyć tego co ja teraz czytam na wp. x z jakich książek? :D Jeszcze trochę i nie będzie książek tylko tablety i inne ustrojstwa :o świat schodzi na psy niestety.... Już teraz moja córka w pierwszej klasie a ja usłyszałam od nauczycielki: proszę dawać dziecku większy dostęp do komputera, bo informatyka jest obowiązkowa. Aksiążki?- pytam, "proszę pani czytać się i tak nauczy..." Ręce mi opadły. Powinna się zrobić taka wojna atomowa, że cała ludzkość powinno zmieść z powierzchni Ziemi. Może następni ludzie będą lepsi i mądrzejsi :o

Gość gość
To co czerpie z wp to jest to, co dzieje się aktualnie- w książkach raczej tego nie znajdzie... więc nie wiem o co wam lata do prawdy :o

Gość gość
I wszystko przez to że się bandzie zachciało demonstracji

Gość gość
WP to strona dle debili :D Wy oprocz kafeterii, wp i onetu zadnych innych stron nie znacie, co? Tak, racja - do garow kretynki :D

Gość gość
o by nie było wojny bo to coś strasznego najbladziej dzieci będzie szkoda