Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majoooweczka

seks na masce samochodu

Polecane posty

Gość gość
eee, nie, nawet przekopiować nie potrafisz, polskie literki pogubiłaś rozczarowałaś mnie, ale próbuj dalej, może coś ci w życiu wyjdzie

Jak chcesz dawać d**y, siedząc na masce, czy tylko opierając się rękoma i dawać od tyłu?

Gość majoooweczka
pisze bez polskich znakow, bo taki mam kaprys. poza tym moja wypowiedz nie byla kopia, tepoto. przeczytaj uwaznie. a jak mam zamiar dawac to juz moja sprawa. ty, michale, i tak tego nie zrozumiesz, bo ty uprawiasz seks pod koldra i przy zgaszonym swietle, w pozycji "po bozemu".

Gość gość
Patrzcie, patrzecie, nie tylko psycholog i filozof, ale takze wrozbitka. Rozwijasz sie :D

Gość gość
Ty, od tych kaprysow i Ty, Michale- jacys p******* jestescie. Autorka ma racje- Wy uwielbiacie kogos obrazac. Siedliscie na nia i wylewacie wiadro pomyj, dwoje frustratow. Ale tu sie chyba ma do czynienia z prawiczkiem i cnotka niewydymka. Dla Was seks to zlo, grzech. Ze tez tacy idioci sie rodza. Autorko, seks na masce samochodu to fajna sprawa. Sam wiele razy uprawialem go z moja dziewczyna. Warto sprobowac.:)

Gość malpka mondeo
ja tez uprawiałam. z***biście dobrze mi było. zaraz dostanie mi się od tirówek hehe

Gość gość
No, siano we lbie, polszczyzna nie polska, glupota uszami wychodzi, ale idzcie sie i rozmnazajcie. Tylko pozycje wybierajcie taka, zeby usta byly zamkniete ;)

Gość majoooweczka
chetnie bym podyskutowala z Wami, ale zaraz w "rozmowe" beda sie wcinac stroze moralnosci- jak ktos napisal, prawiczek i cnotka niewydymka. tacy ludzie potrafia zepsuc kazda dyskusje swoim "ja wiem najlepiej".

Gość gość
Haha, za takich madrych sie macie, ale nie wiecie, ze seks nie musi sie wiazac od razu z rozmnazaniem. Sa sposoby. No ale mohery i katole rozumuja tak, ze jak seks, to tylko przy zgaszonym swietle, koniecznie w pozycji klasycznej i tylko do prokreacji... Wiesz co, autorko? A idz i bzykaj sie ze swoim mezem na masce samochodu, pod nia, w samochodzie i nad samochodem. Masz do tego prawo i nie zwracaj uwagi na tych swietojebliwych oszolomow.

Gość gość
rly? przeczytaj jeszcze raz co napisalem, moze pojmiesz :D Rly to trudne slowo :D

Ja p*****le, masz pewnie k***a ze 40 lat i roztrząsasz temat dymania na masce samochodu, jakbyś k***a miała na marsa lecieć, ja p*****le. Co ci mamy napisać? Łał ale jesteś super wyzwolona?

Gość gość
A czego oczekujesz Michale po autorce, nawet jesli ma 60 lat? Rozprawy doktorskiej? Chyba sié nie doczekasz... ;)

Gość gość
Autorka juz dawno zniknela. Odsraszyly ja takie pacany, jak michal3. Przeciez w temacie nie pisze nic o wyzwoleniu, ani o tym, czy mamy autorke za wyzwolona. Zadala proste pytanie, a Wy ja linczujecie. Moze zamiast wypominac bledy w pisowni, warto zwrocic uwage na czytanie ze zrozumieniem?

Gość gość
To poczytaj jeszcze raz temat ZE ZROZUMIENIEM, moze pojmiesz o co poszlo.

Gość gość
michal3, ty pajacu! k***a noz w kieszeni sie otwiera, jak czytam twoje posty! idz ty p**********y debilu zamoczyc c***a w p*****e swojej wywloki, ty moherze z******y

Gość gość
Czy tu jest jakis zlot kafeteryjnych idiotow? :D I zaraz kolejny mondry inaczej napisze, ze tu nie o wyzwolenie chodzi :D

Gość gość
Wiecie, co? Jak tak czytam ten watek dalej to wcale nie mam zadnych kompleksow, ze to ja jestem jakas nienormalna. Wyzwiska i wyzwiska. Zal. I zadne nie ustapi. Ja zrobie swoje. Sprobuje, przekonam sie, ale poczytalam Was i wcale nie czuje sie od Was gorsza, przynajmniej nie od tych umoralniajacych osob. Michal3- zastanawiasz sie, o co poszlo? To przeczytaj swoj pierwszy post w tym watku. Wszystko w temacie. Uwazasz sie za kogos uprawnionego do tego, by wyzywac mnie od kurw? Moze i mnie nie znasz, ja pewnie ciebie tez nie, ale na jakiej podstawie mnie oceniasz? To jest forum, gdzie kazdy moze zalozyc temat, natomista NIKT nie ma prawa wyzywac. Szkoda, ze tego nie pojmujesz. I jeszcze jedno, fakt, moze dla Ciebie jestem stara, bo mam "az" 25 lat. Ale po Twoich wpisach wnioskuje, ze ty masz duzo duzo mniej.

Gość gość
jaki to musi być brak fantazji by uprawiać seks na masce samochodu,jakiego trzeba mieć mohera na c***e żeby robić coś tak ogranego,co występuje w każdym dennym filmie i jeszcze się tym chwalić jakoby szczytem perwersji,jaką to trzeba mieć wełne w głowie,ou jee

Gość majoooweczka
To wyzej to ja. Zeby nie bylo niescislosci.

Gość gość
autorka nie chce tego robic, chce o tym dyskutowac i jeszcze burzy sie, ze publika nie chce odbyc na ten temat pogawedki :)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] majoooweczka To wyzej to ja. Zeby nie bylo niescislosci. x Rzeczywiscie, musialas to dodac. Nikt by sie nie domyslil :D

Gość majoooweczka
Akurat ja mam taka fantazje. Nigdy nie probowalam, wiec chce sprobowac. Zapewne sa ludzie bardziej perwersyjni. Moze i brak fantazji, moze i oklepane, ale chyba nikt nigdy nie probowal, bo nikt nie opisuje swoich wrazen. Zreszta, juz mnie nawet to nie interesuje, bo tu sie nie da normalnie podyskutowac. Wiec kloccie sie dalej. Ale juz beze mnie.

Gość malpka mondeo
masz 28lat i wyzywasz autorke na samym poczatku, bez jakiegokolwiek powodu??? No sorry, ale to Ty jestes dziecinny. Czytam od poczatku i naprawde niefajnie jest tak komus ublizac.

Jestem samochodziarzem i jak czytam, zę jakaś tępa dzida chce się ****** na masce samochodu to mnie krew zalewa.

Gość malpka mondeo
Ale nie chce robic tego na Twoim samochodzie. Moze to jej samochod, albo jej meza? Albo ich wspolny? Skoro maz nie bedzie mial nic przeciwko? Moze jemu sie to spodoba? Sorry, ale jak tak wyzywasz kobiety, bo bzykaja sie na maskach nie Twojego samochodu to jestes co najmniej dziwny. Sama tak uprawialam seks i moj partner nie mial nic przeciwko.

Gość malpka mondeo
To nie Twoja sprawa. Ty zawsze uzywasz rzeczy zgodnie z ich przeznaczeniem? To, ze uwielbiasz samochody nie uprawnia Cie do tego, by wyzywac kobiety (poniekad dotknelo mnie to osobiscie). Jak powiedzialbys tak o autorce w realu, a ona podala by Cie do sadu to Twoje tlumaczenie nie byloby nic warte. Zastanow sie, czlowieku, jak odnosisz sie do drugiego czlowieka. I nie przedkladaj milosci do motoryzacji nad szacunek do innych.

Gość gość
że co??? NIGDY i NIE NA MOJEJ!, Zaden facet nie jest wart mojej fury. "W", ani "na". Niech tylko ktoś paluszkiem dotknie, to K---wa łapska połamię!

Gość pawel 03
Ja mam 16 lat i powiek że to wszystko co muwiliście to głupota karzdy niech robi co mu się podoba ale żeby nie krzywdził przytym drugiej osoby takie jest moje zdanie