Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeansy ciążowe są wygodne?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad zakupem jeansów ciążowych. Czy warto? W h&m widzę na stronie, że są całkiem fajne rurki slim. Może ma któraś z Was podobne spodnie? Jak się sprawdzają?

Gość gość
a nie lepiej iść przymierzyć??????

Gość gość
Powiem Ci miałam jedne i były super. Duży pas na brzuszek, nie były z takiego sztywnego bardzo jeansu. Leżą teraz biedne nie używane..

Gość gość
I też kupowałam przez internet, zmierzyłam się, i było ok. Ale w sumie przytyłam tylko w brzuchu

Gość gość
ja wlasnie mialam takie slim z h&m dwie pary i cala ciaze w nich chodzilam :-) wedlug mnie bardzo fajne, cienki material z elastanem w dodatku. polecam serdecznie :-) oczywisxie te z wysokim pasem bo mialam jedne z guma pod brzuch i nie byly dla mnie juz takie fajne, ale to byly innej firmy.

Gość gość
Ale ja mam zamiar się wybrać do sklepu i przymierzyć, na razie tylko na stronie int oglądałam, żeby zobaczyć czy w ogóle są :) Teraz jestem w 6 miesiącu, brzuch mam raczej mały i teraz raczej będa wygodne, zastanawiam się jak to bedzie później, czy mimo dużego brzucha nadal jest wygodnie?

Gość gość 2107
sa wygodne do 7 miesiaca zalezy jaki ktora ma brzuch.ja po 7 wspoczylam w dresy i getry

Gość gość
Ja chodziłam do 9 mc ale miałam mały brzuch

Gość gość
jeansy jak jeansy ;) wiadomo, że wygodniejsze są legginsy :D

Gość gość
a ja kupiłam właśnie takie rurki ciążowe w HM zapłaciłam ok 149zł i założyłam tylko kilka razy bo moim zdaniem nie zbyt wygodne, cisną pod brzuchem, od 3 miesięcy leżą w szafie a ja śmigam w leginsach bo najwygodniej:P

Gość gość
ja miałam 2 pary z h&m i przechodziłam od 6 miesiąca do końca ciąży. Też przytyłam tylko w brzuchu. Polecam, były super. Aż było żal do szafy odkładać po porodzie:) I po powrocie do zwykłych jeansów od razu po nerkach wiało, a było bardzo zimno akurat:)

Gość gość
Radzę jednak przymierzyć. Ja przerzuciłam z 10 par w sklepie zanim znalazłam 2 pary wygodnych jak piżama :). Przechodziłam w nich od 3 miesiąca (zwykłe już wtedy cisnęły mnie w talii) do samego dnia porodu. Też żal mi się było rozstawać, super wygodne były.

Gość Justann
Miałam z H&M jeansy i jeszcze inne gacie podobne do jeansów i byłam bardzo zadowolona. Z rozmiarówką akurat też nie miałam problemu: kupowałam taki rozmiar jak noszę normalnie i było ok (choć mi w ciąży tylko brzuch urósł). Wadą jeansów była cena, bo kosztowały jakieś 150 zł, ale udało mi się znaleźć na allegro podobne, nowe za 50 zł z wysyłką, kupowałam w ciemno, bo wiedziałam, że będą pasowały i faktycznie było ok. W H&M masz promocję - jak zamówisz sobie newsletter to dostajesz zniżkę na jeden produkt bodajże 25%. Możesz zamówić na swojego maila i na maila faceta;) Warto skorzystać, bo egzemplarzy na wyprzedaży pewnie już nie będzie.

Gość gość
Właśnie tez zakupilam z h&m. Powiem tak niby wygodna ta guma, ale chyba kupiłam troche za małe. Mój rozmiar to 38 ale widzę że moglam kupić troche wieksze, bo jakos tak mi niewygodnie

Gość gość
dzinsy z hm są super. Kupiłam w 3 miesiącu 2 pary (jedne przymierzyłam w sklepie i kupiłam, drugie zamówiłam nowe na allegro w tym samym rozmiarze). Przechodziłam w nich do końca ciąży. Zaleta - szeroki zakres rozmiarów, ja potrzebowałam rozmiaru 34, a nie jest łatwo taki znaleźć w ciuchach ciążowych. Na początku bawełniany pas był jeszcze trochę luźny, najlepiej spodnie pasowały ok 5-7 miesiąca. Teraz w końcówce ten pas bawełniany wywijam sobie na zewnątrz bo mnie gniecie, ale generalnie zakup był w 100 % trafiony. Nie wyobrażam sobie ubierania sie w ciąży bez tych spodni (praktycznie oprócz jednej sukienki były to jedyne typowo ciążowe ubrania, które sobie kupiłam).

Gość Latisha
Ja miałam z hm - bardzo wygodne, na brzuch wygodna bawełna a na nogi jak normalne jeansy. Dla mnie to był produkt niezbędny.

Gość Latisha
tez kupiał swój rozmiar, ale nie nosiłam ich do końca, bo cisnęły mnie w brzuchu, bo te pasy na brzuch (bez względu na rozmiar) tez mają różne wielkości, na końcówkę miałam spodnie tez w swoim rozmiarze, ale takie z lżejszego materiału i miały znacznie większy pas na brzuch (miałam wielki).

Gość gość
Dla mnie wygodniejsze są takie właśnie jeansy, leginsy mam tylko zwykłe (nie kupowałam ciążowych) i w brzuch mnie gniotą więc muszę nosić pod brzuchem.