Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstępy przed i po 20 :(

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że nie można wyeliminować już tych powstałych, ale chciałam się poradzić czy istnieją jakieś sposoby zapobiegania pojawianiu się nowych ? Pierwsze zauważyłam w wieku chyba 17 lat, 2 niewielkie kreseczki na udach.. Jakoś specjalnie się wtedy tym nie przejmowałam, ale od dłuższego już czasu mam straszne kompleksy z nimi związane, bo ich przybywa.. Teraz mam 22 lata i nie są to już 2 kreski, lecz jest ich całkiem sporo- w okolicach pośladków i bioder( sporo), parę na udach i teraz zauważyłam niewielkie na jednej łydce. Problem w tym, że u mnie(nie wiem czemu) od razu powstają białe, a nie czerwone(które podobno można jeszcze trochę próbować zredukować). Uprzedzam złośliwości, nie jestem otyła( i nie byłam), tak mi się przynajmniej wydaje- ważę 56kg przy 168cm, czyli tak chyba normalnie. Wahań wagi raczej też nie miałam i nie mam, chyba że tak +/-1kg. Mogę spróbować zrzucić parę kilo, jeśli miałoby to jakoś pomóc, ale czy pomoże? Nie wiem już gdzie tkwi przyczyna, ale z dnia na dzień coraz bardziej siebie nie znoszę, tak naprawdę nie znoszę :(:(

Gość gość
proooooszę :(

Gość gość
kocham Cię:)

Gość gość
Uzupełniają cynk i wit c Masz pewnie za dużo kortyzolu, to hormon stresu, od tego wychodzą roStepy Mnie wychodziły gdy miałam 18 lt i byłam tak samo szczupła jak ty, całe uda, pośladki w rozstepwch Kupuj wit c musująca 1000 mg to powinno zapobiegać nastepnym