Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziłąm 3msc temu 2 dziecko doszła juz do formy i mam potrzebę podobania się..

Polecane posty

Gość gość

kupowania nowych ciuchów, zadbania o ciało, zrobienia włosów. Codziennie sobię peeling, smaruje się balsamem, ćwiczę brzuszki nakupowałam tonę nowych ciuchów i sama nie wiem skąd we mnie takie pokłady energii i takie chęci.

Gość gość
a jak było przed ciążą ? Też miałaś taką potrzebę ?

Gość gość
a ja nie mam na to czasu

Gość gość
Ale fajnie :-) dobrze że dbasz o siebie , szczesliwa mama to szczęśliwe dziecko ale peelingu codziennie nie rób bo co za dużo to nie zdrowo oczywiście balsam jak najbardziej codziennie najlepiej z lekkim masazem :-) ja jestem w ciazy 6 miesiac i też mnie tak naszlo na codzienna pielęgnacje itp :-D

Gość gość
No wła,snie przed ciążą jakoś tak nie do końca miałam. było kilka zbędnych kg ale juz je zgubiłam. Ciuchy były nie za bardzo teraz czekają nowe. No sama nie wiem ale jakoś mam potrzebe się tym podzielić. Teraz przy 2 dzieci lepiej daje rade i wszytsko organizuję niż przed. A peeling robię brzucha codziennie bo niestety małe rozstępiki się porobiły ale bio oil działa cuda

Gość gość
hehe super,ja sie biore za siebie od jutra .Jestem 4 miesiace po porodzie I nic nie schudla od porodu.Przytylam 6kg az tak zle nie wygladam wiec ciezko sie zmobilizowc.

Gość gość
To rób rób jeśli pomaga, ale może delikatny a np raz w tygodniu gruboziarnisty? ja co drugi dzień peeling gąbka całego ciala plus masaz oliwka i może uda mi się uniknąć rozstępów :-P Pamiętaj też że polewanie naprzemiennie ciepła i zimna woda fajnie wpływa na skore :-)

Gość gość
Dzięki za rady. Ja na tą chwile jeszcze walczę trochę o płaski brzuch ale to nie takie proste o ile w ogólę możliwe. W ciąży przytyłam 9 kg a teraz schudłam 14

Gość Fitmama
Oczywiście że możliwe :-) kochane ! aby pozbyć się tłuszczyku potrzebne są cwiczenia cardio ! nie same siłowe :) najlepiej robić tak : 2 dni cwiczenia cardio (polecam trening mel b) jeden dzień cwiczenia siłowe (również polecam mel b) i tak na zmianę . cwiczen siłowych nie wykonuj codziennie tych samych partii mięśni poniewaz muszą mieć one czas aby "odpocząc" :-)

Gość Fitmama
I ważne ! jedzcie ! głodowanie to super krok do efektu jojo a nie do odchudzenia . tylko wyznacz pory posiłków i trzymaj się ich dokladnie . odżywiaj się po prostu zdrowo

Gość gość
dzieki musze sprobować.

Gość gość
NO i bardzo dobrze, że masz taką potrzebę! Ja niestety wpadłam w pułapkę polskiej mamuśki oddanej dziecku i sie zapuściłam do roczku dziecka. No ale lepiej późno się obudzić, niż wcale albo za lat 10....odżywanie z głową plus trening.....efekty do wiosny będą i to jakie! trzymajmy się! Czas schować ciuchy ciążowe, dresy i znowu stać się fajną babką!

Gość gość
Widać ze potrzebujesz sie dowartościować, gdyby na prawde bylo jak mówisz,nie pisałabyś tu bo po co?a tak?czekasz na pochlebne opinie jaka to nie jesteś cudowna,a tak na prawdę pewnie dużo Ci do tej cudowności brakuje 🖐️:classic_cool:

Gość gość
W*********j stąd bo nikt cię tu nie prosił idiotko z 7:38.

Gość gość
Któraś tu pisała,że walczy o płaski brzuch więc polecam taki trening http://www.youtube.com/watch?v=-8DKbumGehQ.Ja jestem już dwa lata po porodzie i jestem chuda ale chcę sobie umięśnić brzuch i po dwóch miesiącach tego codziennego treningu widać już fajny efekt.Polecam:D

Gość lady stick
Tez sadze jak gosc wyżej.przylazlas tu paszteciku na forum i szukasz poparcia wśród zapuszczonych mamusiek... co to za problem dbać o siebie,przecież jesteś kobieta... tak sie tym przechwalasz jakby to bylo nie wiadomo co. ja cala ciaze dbalam o siebie,pracowalam,robilam podyplomowke...fryzjer co miesiąc,kosmetyczka,fitness dla ciężarnych 2 x w tyg po ciąży od razu we 3 pojechalismy do spa na tydzień. dzis czuje się jak mlody bóg a ty mi z takimi p*****lami wyjeżdżasz. kobieta powinna dbać o siebie cale życie a nie tylko jak jej sie grunt pali pod nogami jestes zalosna

Gość gość
Lady mogłaś jeszcze urodzić w spa

Gość lady stick
Haha no tak ktoś ci prawdę napisal to odrazu bulwers :o tym samym udowodnilas ze potrzebujesz nie wiadomo jakich pochwal a jak ktoś ma inne zdanie to od razu w*********j. tak się matka nie zachowuje

Gość gość
Prawda w oczy kole :D

Gość lady stick
A poza tym kochana peeling codziennie... jak o siebie nie dbalas w ciąży i przed ciaza to ten peeling tak ci pomoże jak..

Gość gość
To ja z 7:51 i nie jestem autorką głupiutka dziunio.

Gość lady stick
Jak was się chwali pod niebiosa to takie jestescie milutkie ze w d**e byscie sobie wlazly jedna drugiej ale wystarczy wam prawde napisać i juz jad leci :D ot taka typowa matka polka :D post autorki świadczy o niczym innym jak o baaaardzo niskim poczuciu wlasnej wartości. nikt pewny siebie na forum nie pisze ze sobie ciuchów tonę nakupowal czy ze wciera w siebie codziennie peeling no ale co wy rozumiecie. masz potrzebe wyglądać dobrze to po prostu wyglądaj kto ma to zauwazyc to zauważy ale nikt ci pomnika nie postawi,są inne wartości w życiu...

Gość gość
Lady tępa cippo a ty swoim fitnesem,fryzjerem,kosmetyczka i spa nie chciałaś się tu dowartościować?:D:D czyżbyś nie była pewna siebie,że piszesz o tym na forum?:O

Gość lady stick
Napisalam to samo co autorka :) :) :) dla mnie to po prostu nic specjalnego i tyle, czemu wam to tak trudno zrozumieć laseczki? :classic_cool: co się tak napinacie ?

Gość gość
Ty zaczęłaś się napinać nie wiadomo dlaczego.Po co tu w ogóle jesteś jeśli nikt cię tu nie chce?

Gość gość
Powtarzasz się słonko:O

no i ? ja sie powtarzam a wy sie uzalacie nad soba, ktos musi wam w koncu przemówić do tych pustych główeczek jaka jest prawda :classic_cool:🖐️

Gość gość
lady ma rację "Codziennie sobię peeling, smaruje się balsamem, ćwiczę brzuszki nakupowałam tonę nowych ciuchów i sama nie wiem skąd we mnie takie pokłady energii i takie chęci" co jest w tym nadzwyczajnego że trzeba sie tym chwalic? :o

Gość gość
ostatnio podczas wizyty u kosmetyczki usłyszałam że peeling robi się co 7-10 dni, nie częściej! codziennie to już w ogóle masakra, zniszczysz cerę, gruczoły łojowe muszą pracować szybciej żeby odbudowywać warstwę zew przez co coraz bardziej się zapychają. odkąd dostosowałam sie do jej rady moja cera jest dużo czyściejsza niż kiedy peeling-owałam się co kilka dni.