Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziłąm 3msc temu 2 dziecko doszła juz do formy i mam potrzebę podobania się..

Polecane posty

Gość gość
ja jestem 7 mieisiecy po drugiej ciąży, waze 55 kg przy 168 cm wzrostu , rozstepow nie mam,Wyglądam tak samo dobrze jak przed dwoma ciążami, i nic specjalnie nie robię- geny poprostu

właśnie też nie wiem :o dla mnie to norma, dbanie o siebie, widocznie mamuśki się obudzily zapuszczone i wydaje im się, że jak już ten balsam w siebie wsmarują to odrazu trzeba im czerwony dywan rozlozyć, takie to osiagniecie :o niestety peeling, ciuchy i balsam to nie wszystko 🖐️

Gość gość
Lady aż tak sie zapuściłaś w ciąży,że potem przez tydzień musieli cię w spa doprowadzać do porządku?:D

chyba nigdy nie bylaś w spa skoro uwazasz ze tam sie doprowadza ludzi do porzadku w spa sie odpoczywa i regeneruje, no ale skad mozesz to wiedzieć biedotko, wspolczuje...:(

Gość gość
a ja to po 6 tygodniu po porodzie to miałam ochotę uprawiać sex non stop i tak było ze 2 miesiace - facet myslał ze chce go wziac na drugie dziecko. Ale jak wtedy mnie lubiał Hormony szaleją, cuda się dzieją :)

Gość gość
Lady chyba pomyliłaś spa z sanatorium:D najpierw zorientuj się zanim zaczniesz pisać głupoty.Ośmieszyłaś się dziecinko:O wierzymy,ze byłaś w spa ale w marzeniach:D

Gość gość
gościu ja bym powiedziala zebys ty sie nie kompromitowala. spa to rowniez masaże relaksacyjne, sauna, jaccuzzi, basen... miejsce gdzie można wypocząc, zrelaksować się z rodziną, nie wiem kto nie był w spa czy lady czy ty ale wydaje mi się że TYYYY! :D

Gość gość
Są tam także zabiegi na poprawę urody,kondycji skóry itp.itd... następna co widziała spa tylko jak świnia niebo