Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jestem koszmarnie zmeczony a nie moge spac

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Albo nie moge zasnac albo budze sie o 3,4tej i juz nie spie pozniej. Ledwo zyje, juz nie wiem co mam robic

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja mam to samo... czasem tak jst od chorej watroby... a pijesz duzo alkoholu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tzw zmeczenie materia艂u jestes wyczerpany pewnie i fizycznie i psychicznie ja jak pracowa艂am budzi艂am sie w srodku nocy a potem rano nie mog艂am wstac wyczerpa艂es bateryjki moze powinienes mniej pracowac wiecej czasu tylko dla siebie zr贸b sobie przerwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pracuj nad spokojem duszy pewnie ca艂y w srodku dygoczesz jestes nerwowy, podejzliwy wsciekasz sie o byle co, robisz awantury

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyrzuty sumienia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie pije wogole alko. Kiedys probowalem pic browary zeby ulatwic sobie zasniecie ale nie pomagalo. Obecnie testuje calcium/magnez ale daje to tyle co nic. Nic mi nie pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
spraw sobie jak膮s przyjemnosc jakis tw贸j ulubiony sport i mniej pracy moze tez 藕r贸d艂em stresu byc rodzina otoczenie niekiedy toksyczni lidzie jak /wampiry/ wysysaja z nas energie zyciowa zabieraja nam si艂y niestety znam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kup zwyk艂e zio艂owe tabletki na uspokojenie i par臋 dni 艂ykaj - moze pomo偶e. A jak nie, to id藕 do lekarza niech przepisze Stilnox - 10 tabletek (mnie wystarcza艂a po艂贸wka do za艣ni臋cia). Kiedy艣 po 3 tygodniach totalnego niespania wzi臋艂am opakowanie Stilnoxu i spa艂am bez 偶adnych problem贸w przez par臋 miesi臋cy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja robi臋 tak- jak sie budz臋 w nocy otwieram oczy i staram sie caly czas patrze膰 w jaki艣 jasny punkt, np okno i tak patrz臋 na si艂臋 aby nie zamyka膰 oczu, ale mruga膰 mo偶na, nigdy nie wiem kiedy same oczy sie zamykaj膮 i zasypiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jeszcze studiuje ale obecny stan powoduje ze zaczynam miec problemy na uczelni. I wieczorem znow mam swiadomosc ze musze zasnac bo inaczej bede otepialy nastepnego dnia i beda problemy. Ta presja powoduje ze pewnie kolejny raz nie zasne i tak w kolko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A po tym Stilnoxie nie bylas jakas zamulona? Nie bylo efektow ubocznych?

Udost臋pnij ten post

Te偶 tak mam, wracam z pracy po kilkunastu godzinach i marze o tym 偶eby zasn膮膰 i spa膰 przez co najmniej 8h nieprzerwanym snem, a tu ch*j, po 4h ju偶 si臋 budz臋. Jak mam normalne dni贸wki w pracy to 艣pie d艂u偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Probowalem tej metody, liczylem nawet barany i tykniecia zegara ale jeszcze bardziej wybijalo mnie to ze snu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam zdrowa艣ki, ja po czterech odpada艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem jak to jest niektorzy sie poloza i juz slychac chrapanie a czlowiek tak sie meczy. Najbardziej tego zazdroszcze ludziom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak tylko mam przygotowane l贸偶eczko do spania,oczy same si臋 zamykaj膮,odlot, o godz.18"00 robi臋 szybki spacer 30 min,bior臋 prysznic i wybrany pr tv i lulu do rana,kocham spa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruchers z poznania
Za malo seksu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mm zazdro艣ci mi,ze jak tylko po艂o偶臋 si臋 ,zasypiam natychmiast,a on ogl膮da tv,chodzi po mieszkaniu,gwi偶dze,chrz膮ka/niestety chrapi臋/,wi臋c budz臋 si臋,na szcz臋艣cie szybko zn贸w zasypiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na mnie najepiej dziala tv w艂膮czam info-bo nudz膮 nastawiam tv aby si臋 wyl膮czy艂 za godzin臋 i szybko zasypiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
MICHA艁 3 - ty jeste艣 z dolnego 艣l膮ska. ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez bym tak chcial. tzn oprocz chrzakajacego mm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przy Stilnoksie trzeba zapewni膰 sobie czas na 7-8 godzin snu (jak usi艂owa艂am wsta膰 po 5 godzinach snu to by艂o ci臋偶ko). Mnie wystarcza艂a po艂贸wka, rano 偶adnych przykrych objaw贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zauwazy艂am, ze czloweka ogarnia sennosc jak lezy totalnei neiruchomo, nie mozna ruszac niczym, nawet palcem. to bardzo trudne... ja jak leze to czesto mnei cos swedzi, albo przeszkadza...i w k贸艂ko czyms ruszam... Poza tym trzeba przestac myslec w og贸le, zwlaszcza werbalnie. B pomaga wyobrazanie sobie czegos, ale bez myslenia werbalnego, tylko same obrazy.... ale mi to przychodzi z trudem, bo ja mam tendencje do rozmyslania. Kiedys miaam czeste ataki sennosci w ciagu dnia, od paru lat mi sie nie zdarzaja w og贸le, co gorsza nie jestem sennna wieczorem, a jak juz zasne to sie budze po 3-4 godzinach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi nie pomaga le偶enie. Jeszcze bardziej sie podk****am ze nie moge spac, zaczynam sie pocic, nagrzewac az w koncu musze wstac bo jest tak goraco

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3:15 godzina SZATANA!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
MICHA艁 3 pracujesz w kopalni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak sie lezy ruszajac sie, to faktycznie jest coraz gorzej, bo c艂偶owiek niec wypoczywa od samego lezenia. A jak sie pocisz to znaczy ze za goraco w pokoju. Pamietam dokument o problrmach ze snem i zasniecie u艂atwia: obnizenie temperatury, sennosc pojawia sie kiedys spada temperatura, czesto po goracej kapieli, wtedy sie organizm wych艂adza, albo mozna przykrecic ogrzewanie... pomaga zjedznie nieco weglowodan贸w, wydziela sie insulina i cz艂owiek jest b senny, z kolei nie nalezy jesc bia艂ek, bo one powoduja pobudzenie.... zle jest lezec i czytac w tym 艂贸zku, czy ogolnie spedzac w nim czas, lepiej go uzywac wylacznie do spania... najbardziej ciekawe: jesl przyczyna braku snu jest rozregulowanie, np. po podr贸zy samolotem, to po 16 godzinnej g艂od贸wce w艂acza sie mechanizm autoregulacji... pomagaja tez jakies cwiczenia relaksacyjne, ale intensywene cwiczenia przed snem zaraz pogarszaja sprawe, zasniecie u艂atwia napar z lawendy, waleriany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
MICHA艁 3 Jeste艣 偶igolakiem??

Udost臋pnij ten post