Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem koszmarnie zmeczony a nie moge spac

Polecane posty

Gość gość
michał 3 ten wpis powyzej nie jest mój pytam o kopalnie bo moj brat tak ma pracuje na zmiany

Gość mało śpiący
Z doświadczenia wiem, że bezsenność bierze się ze stresu, który może mieć różne źródło. Kiedy odczuwamy lęk, niepewność, brak stabilizacji, boimy się jutra, czeka nas trudna decyzja a mamy wrażenie, że żadna z dostepnych opcji nie jest dla nas dobra itp. to nie można zasnąć niestety.

Gość gość
Melatonina przez dluzszy czas i problem znika

Gość gość
Kiedyś tak miałam, przez 5 dni imprezowaliśmy, były wakacje, studiowalismy w innych miastach, spotkalismy się i tak się ciesxylusmy ze spotkania przez 5 dni. W dzień nie spalam dużo, bo coś tam coś tam, potem nie dałam rady. Myślałam, ze juz nigdy nie zasne. Miałam chwilowe napady snu, jak w narkolepsji, postanowiłam nie wychodzic z domu, by je wykorzystać. Po kilku dniach takiego przysypiania czas drzemek się wydłużyl i zaczęłam spać w nocy z przebudzeniami, potem wróciło wszystko do normy. Polecam

Gość Kijanka

Ja po dwóch miesiącach terapii w Psychologgii zaczęłam się zastanawiać, czy po prostu nie jestem stworzona do innego stylu życia. Od gimnazjum nie mogłam długo spać, i nie chciało mi się rano pracować. Nie mogłam się skupić. Byłam rozkojarzona. Przeczytałam dziś ich artykuł psychologgia-plus.pl/blog/nocny-marek-czy-ranny-ptaszek/. Pogodziłam się z tym, ze lepiej pracuje mi się wieczorami i staram się w większość dni ustawiać sobie zmiany na późniejsze godziny, a popołudniu i wieczorami zajmować się rozwijaniem swoich pasji. 🙂