Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do doświadczonych odchudzaczek

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie do Was kobietki odvhudzam sie od tygodnia zeszlo ponad 2 kg wiem.ze to woda i teraz moje pytanie brzmi po jakim czasie zaczyna sie naprawde chudnac? Czyli po jakim czasie zaczyna sie gubienie cm czyli tluszczu?

Mogę tylko powiedzieć że to woda:) a spalanie tłuszczu akurat w moim przypadku odbywało się dopiero po dobrym miesiącu. Powodzenia!

Gość gość
Kurcze to dlugo trzeba czekac na efekty a moze inne Panie udzia swoich wypowiedzi Ida 2008 dziekuje...

Gość gość
A ja mam pytanie właśnie o te wodę. Skąd ta woda? To troche nielogiczne: waży ktos np 5 kg mniej a nadal nic nie schudł - jak to możliwe?

Gość gość
moim zdaniem tez zalezy ile kto ma nadwagi i wtedy ma inna ilosc wody niz ta osoba ktora ma tylko 5 kg do zrzucenia , no ona chyba ma mniej tej wody

Gość gość
głodząc się nie pali się tłuszczu tylko jedzenie i mięśnie,tłuszcz idzie na samym końcu. Rozpoczynając dietę odwadniamy organizm i kurczą się tym samym komórki tłuszczowe i wyglądamy szczuplej ,czasem nawet kości czy mięsnie widać .A kiedy przerywamy dietę bądz zmieniamy sposób żywienia to nabieramy wody którą w organiźmie wiąże sól, węglowodany, oraz nabił oraz puchną komórki tłuszczowe i mamy jojo. Spalić tłuszcz jest bardzo trudno .

Gość gość
No dobrze. te komórki tłuszczowe sie kurczą, ale czy to nie znaczy, że jednak kurczy się w nich także tłuszcz? I jak to widać? Ida2008 napisała że po miesiącu zaczęło sie dopiero spalanie tłuszczu - skąd to Ido wiedziałaś. Bo mogły byc to dalej mieśnie i woda...