Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko nie robi kupy

Polecane posty

Gość gość

od tygodnia :( Nasz pediatra kazał pić soczki marchwiowe i cierpliwie czekać. Ale nic się nie zmienia :( :(

Gość gość
soczki marchwiowe na zatwardzenie??????????? Porąbany czy co???To się podaje na biegunki!!! W jakim wieku dziecko?

Gość gość
Daj czopek glicerynowy kompot z suszu.

Gość gość
mój synek też tak miał i ma problemy do tej pory. Zaczęło się pod koniec 4 miesiąca, a był wtedy jeszcze tylko na piersi. Nic nie pomagało. Pediatra wreszcie kazała podać połowę czopka glicerynowego. Po 9 dniach bez kupy zrobił ich 6. Niestety problem pozostał do ok 8 miesiąca i jeśli już bardzo się męczył to dawałam mu czopek. Obecnie ma rok i jest nieźle w porównaniu z tym co było.

Gość gość
czopek glicerynowy a marchew zatwardza!! podawaj mu jabłka tarte albo śliwki suszone, są nawet takie słoiczki z gerbera ze śliwkami i dużo picia

Gość Little M
Zmień lekarza!!! Jak lekarz mógł zalecić soczek marchwiowy na zatwardzenie? Zrób Maluszkowi ciepłą kąpiel, a potem masuj brzuszek (ruchy według wskazówek zegara). Spróbuj podać śliwki, jabłka albo morele. To takie naturalne sposoby. Jeśli to nie pomoże chyba niestety będziesz musiała spróbować podać czopek. PS. Maluszek karmiony jest mm, czy piersią?

Gość gość
polecam bardzo suszone śliwki z gerbera, u nas i nie tylko u nas bardzo skuteczne, naturalnie i szybko!