Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 tyg niemowle nie spi w nocy

Polecane posty

Gość gość

zaczyna sie od 1/30-2:00 gdy budzi sie na jedzenie. zjada i jeat nerwowa, poplakuje, (probowalam dokarmic mlekiem sztucznym i nic to nie pomaga) pomaga noszenie. zasypia ale odlozona sie budzi. cyrk trwa do 5 rano. smoczek buerze wypluwa, chce, nie chce. zawinieta w rozek, w woombie, bez zawiniecia. nic nie pomaga. jakies pomysly?

Gość gość
pomaga noszenie na rekach-zasypia od razu ale odlozona sie budzi!! a w dzien zasypia bez problemu

Gość gość
moja tez tak miala. Mialam materac w drugim pokoju i po 3 nad ranem sie kladlam z nia i czekalam za zasnie. pamietaj zeby tam nie spac bo mozesz ja zgniesc.w ciagu dnia przyzwyczajaj ja zeby zasnela sama w lozeczku,stan kolo niej, pogladz po glowce.mi pomoglo.powodzenia

Gość gość
az sie boje nocy..

Gość gość
przede wszystkim nie ucz jej noszenia i kołysania na rękach, jak przyśnie to odrazu ją odkładaj do łóżeczka i niech z wami nie śpi w łózko. Dziecko malutkie wiec może się jeszcze coś zmieni, mój tez miał problemy ze spaniem ale chociaż tyle że sam zasypiał bez noszenia i kołysania ale budził się co 20 minut do 2 roku życia ja to dopiero miałam jazdy.

Gość Mroczny Rycerz
Oddaj do Okna Życia przynajmniej sie wyśpisz 🖐️

Gość gość
mroczn rycerz bo co? bo jestem wyrodna matka bo chce mi sie w nocy spac? no to jesli tak to fakycZnie masz racje, zapomnialam ze na kafe od porodu sie jest idealna matka i nie czuje sie gkodu ani potrzeby snu

Gość Mroczny Rycerz
Gdybyś była wyrodną matką potraktowałabyś gnojka śliskim kocykiem albo zamrażarką 🖐️

Gość gość
kocham swoje dziecko, szukam sposobu jak sie wyspac bo calodobowo sie nie da ciagnac. a u mnie sie zaczyna tradycyjne, chociaz dzis cout spokoniej moze zasnie. w kazdym razie wszystko regularnie, jedzenie o 1:30 teraz sama probuje zasnac. stekala dosc mocno i dalam jej smoczek. zobaczymy. jak zasnie to pospi 2- 3h do nastepnego karmienia a wtedy ja juz bede wyspana bo spalam od 11 do 1:20, teraz jeszcze 2-3h i mi wystarczy. zaqsze istotny byl dla mnie sen, ciezko mi teraz

Gość gość
na tvn sie zaczynaja wrozbitki moze zadzwobie i zapytam czy sie dzisiaj wyspimy;)

Gość gość
To po c***a zachodziłaś w ciążę ?

Gość gość
po co takie glupie pytania? chcialam miec dziecko i je kocham nad zycie ale chetnie bym zmruzyla oko od czasu do czasu, potrzeba snu to nie luksus tylko potrzeba jedna z podstawowych.

Gość gość
"To po co zachodziłaś w ciąże" Nie już przed zagnieżdżeniem wiedziała,że dziecko nie będzie chciało spać.. boże co za ludzie.