Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za czlowiek?!

Polecane posty

Gość gość

powiedzcie mi bo ja juz albo jestem psychicznie dobita albo niewiem:/ moj facet po wypiciu alkoholu gada takie zeczy ze masakra a gdy tylko sie odezwiesz to wojna. Moim zdaniem on prowokuje do tego, ja juz. nie mam sil tego sluchac. teraz na weekend pojechalismy na dyskoteke on oczywiscie krecha i piwo i wodka mieszanka wybuchowa. Grzecznie mu powiedzialam ze mi sie nie podoba, a on do mnie z ryj nie moglam tego sluchac i poszlam z jego kuzynem do samochodi. Czekalismy na niego, przyszedl i przez cala deoge sie wydIeral 40km. gadal niestworzone zeczy przy swoim kuzynie, ze mnie mama z brzuchem wyzucila, ze jwstem d****** ze tylko kasa mi w glowie, ze go zdradzam i wiele innych. Chcialam jechac do mojej mamy ale on sila mnie wzial do siebie, 4rano a on sie wydziera, ja juz mam dosyc czegos takiego. Rano zaczalbqydzwaniac nie wiem do kogo i mowil wszytkim ze z*****am mu impreze ze to moja wina, ze wyszlam bez slowa:(((

Gość gość
no i oczywiscie twierdzi ze wszystko powinnam mu zawdzieczac, ze on mnie niby wyciagnal z takiego domu zlego, gdIe to nie jest prawda. mama wychowywala mnie sama als na pozadna kobiete. chcs od niego odejsc, ale mamy dIecko 2,5 roku, po ciezkiej chorobie, nie pracuje jestem na wychowawczym. od wrzesnia maly idzie do przedszkola.

Gość gość
i jeszcze ma pretensje że wtedy cośmy czekali na niego to o******ęłam kuzynowi jakby to był nie wiem jaki seks :-(

Gość gość
bardzo smieszne, to u gory to podszyw.

Gość gość
zadajesz się z marginesem, to i skutki takie.

Gość gość
No i widzisz, narobił Ci przykrości i wstydu, a wy jeszcze na niego czekaliście. Dobrze ma z Tobą, za dobrze. Moim zdaniem powinnaś go kopnąć w rzyć. Zrób plan odejścia, już teraz porozgladaj się za pracą, zorientuj, czy mama lub ktoś inny nie mógłby do września zajać się Twoim dzieckiem. Uniezależnij się od gada i zacznij wreszcie żyć z poczuciem bezpieczeństwa. Szkoda Twojego życia, dziewczyno, i życia Twojego dziecka.

Gość gość
On potrzebuje kogos na kim sie bedzie wyzywal, taki typ, a ty jestes teraz jego ofiara dlatego tak szybko nie pozwoli tobie odejsc, jesli w ogole pozwoli :(

Gość gość
jak to do pracy? To już wolę zakręcić się koło tego kuzyna, jak mu wzięłam to aż się trząsł cały, trysnął momentalnie :-)

Gość Pytasz kto to
TO ALKOHOLIK i PATOLOGIA W JEDNYM

Gość gość
Idz do Psychologa,bo to chore,ze to tolerujesz!!!

Gość gość
Tylko chore osoby sa z alkoholikami.LECZ SIE!!!!!Uciekaj od niego,bo zwariujesz przy nim!!!!