Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandobrarada

taka mała rada na wypadek wojny która staje się przecież realna

Polecane posty

Gość pandobrarada

- wypłaćcie wszystkie pieniądze z banków, lokat itp bo w razie konfliktu Polskie państwo ma prawo przejąc te środki!! - meżczyźni w rezerwie z kat.A czyli większośc społeczeństwa!! powinna pomyśleć nad zwolniniem lekarskim - zrobienie zapsaów wody jedzenia na minimum miesiąc, - zrobienie zapsaów benzyny, ropy, uzupełnienie apteczek - podstawowe produkty typu, ciepłe koce, ubrania i dobre wytrzymałe buty, zapas zapałek i świeczek

Gość gość
Jestem facetem I NIE PÓJDĘ DO ARMI wsadza mnie do więzienia, a tam będzie ciepło i dostanę pod nos trzy posiłki dziennie i będę się śmiał z frajerów którzy giną

Gość gość
musze cie zmartwić, wieźniowie idą na pierwszy front:O

Gość gość
jak Rosja uderzy to zobaczysz wielki grzyb i to będzie ostatni widok jaki zobaczysz

Gość gość
a co będą robić studenci uczelni medycznych?

Gość pandobrarada
dlatego dobrym pomysłem jest opuszczenie większych miast powyżej 50 tys. mieszkańców, ale to zależne jak rozwinie się sytuacja

Gość gość
też na front :O

Gość gość
po ewentualnej wonie USA vs Rosja zapanuje zima nuklearna i w ciągu paru lat wyginie 98% roślin i zwierząt, byłby to reset ludzkości

Gość gość
ale czy będą obsługiwać punkty jako sanitariusze, osoby z jakąś wiedzą medyczną?

Gość gość
Prawdopodobnie tak

Gość gość
chyba wyrobię sobie okulary; w czasie wojny pewnie będzie utrudniony dostęp do soczewek. Zrobię tez zapas środkow higienicznych chociaż podobno organizm w czasie ogromnego stresu zatrzymuje krwawienia

Gość gość
o czym wy p*********e w ogóle po jaką cholerę straszycie ludzi nie rozumiecie że siedzi tu młodzież, młodzi ludzie, kobiet, ludzie z nwerwicą, dla których taka gadta moze być bodźcem do samobójstwa itp. tego chcecie idioci nic nam nie grozi, jesteśmy w bezpiecznym kraju

Gość gość
nie czuję się właśnie bezpieczna. Stany mają nas w d***e

Gość gość
III wojna światowa jest realna przeczytajcie w ostrzezenia.net

Gość gość
Jak można pisać, ze nic nam nie grozi - jesteśmy tuż za miedzą. Jedna zbłąkana rakieta i nie mam gdzie mieszkać...

Gość Madeleine76
oj ludzie ludzie ale wam sie nudzi

Gość gość
11:55 chciałabym aby tak było, ale krwawienia są podłe, ja mam sporą niedowagę, anemię, jestem prawie anorektyczką,nie jem mięsa i dużo się stresuję a i tak mam ten ****** okres :(

Gość gość
a po co ci stany, co do czego to jest spraw ukrainy i rosji co ma polska do tego kobfliktu czego my chcemy, za co mamy sie bic

Gość gość
Po co pieniadze jak nic sie za to nie kupi . Co zostanie z takiego 10 pietrowca ...zaczynam naprawde sie bac :-(

Gość gość
ja w czasach zmiany szkoły i innych rodzinnych stresów schudłam z 63 kg do 54 i okres zatrzymał mi się na pół roku. Wojny się boję, nie wiem czy nie uciekać gdzieś na zachód

Gość gość
polska zajmuje stanowisko za ukrainą, to nie podoba się rosji. Trzeba czegoś więcej? Niedługo nie będziemy mieli gazu ze wschodu

Gość gość
no i dovbzre po co nam gaz ze wschodu nie bedzie gazu wymyslmyu coś innego w zastępstwie i już najgoprzej to uzależniać się od kogoś czy to rosja czy facet

Gość gość
ty sie nerwicowowcami teraz przejmujesz, że będą mieli jakiś tam atak?? tu chodzi o nasze przetrwanie lepiej dać sobie jakaś szanse i w miare możliwości i rozsądku należy się przygotować na ewnetualna wojne ludzie przed II wojną swiatową też nie byli przygotowani na to co nadaszło A Putinowi widac, że odwaliło i jest gotowy przelewać krew

Gość gość
Nerwicowcy nam i tak nie pomogą, co nimi się przejmujesz

Gość gość
Nerwicowców tez na pierwszy front, dac im karabiny jak im się recą zaczna trześc to sami zaczną strzelać jak maszyny

Gość fililoco
Żyjemy w bezpiecznym kraju? To chyba będzie żart dnia dzisiejszego. Żyjemy w kraju który się stanie poligonem wojennym Rosja-NATO,właśnie na terenie Polski odbędzie się pokaz sił,łącznie z bąbkami atomowymi ale na razie jest tylko 70% ryzyka na to,jeszcze 100%-owej pewności nie ma. Do zobaczenie na froncie.

Gość gość
czytałam metro :( u mnie w mieście nie ma schronów i metra gdzie ja się schowam 😭

Gość gość
na wsi są większe szanse na przetrwanie jednak

Gość gość
mnie to nie śmieszy- ale widzę że większośc z was robi sobie jaja a z tego może być tragedia