Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwanie z dziewczyną.

Polecane posty

Gość gość

cześć, mam taki problem i już nie wiem co mam zrobić...byliśmy z dziewczyną, jako para jeszcze na imprezie....wypiłem troszeczkę za dużo alkoholu, troche sie pokłóciliśmy, później ona poszła do łazienki, ja poszedłem za nią bo chciałem z nią za wszelką cenę porozmawiać tyle, że ona zamknęła się w jednej z kabin w ubikacji, a ze mną nie wiem co się stało, zacząłem krzyczeć, bić w drzwi, które niestety zniszczyłem... nie ukrywam, żę zachowałem sie jak kretyn, strasznie nieodpowiedzialnie zrobiłem pijąc wgl na tej imprezie, byłem strasznie agresywny, nie wiem co sie ze mną stało, znam siebie i wiem, że wypijałem więcej i byłem spokojny, a teraz coś takiego sie ze mną stało... sęk w tym, że jej nic nie zrobiłem, tylko sie wystraszyła, jak zacząłem demolować te drzwi, bo chciałem sie do niej dostać, zerwała ze mną, nie chce wgl na mnie patrzeć, nie chce żębym ją dotykał, mam wrażenie, że troche sie mnie boi....a teraz moje pytanie, jak myślicie, wybaczy mi coś takiego, bo ja ją straszliwie kocham, nie moge bez niej żyć, strasznie cierpię, wszystko mi o niej przypomina, kocham ją w ch*j i jestem w stanie zrobić dla niej wszystko, zeby tylko mi wybaczyła i do mnie wróciła....powiedzcie mi co moge zrobić, zeby to wszystko naprawić

Gość gość
Moja by mi tego nie wybaczyla. Nie wiem jak Twoja. Ale cieniutko to widze. Dlatego (juz od zawsze) na zakrapiane imprezy spotykamy sie tylko i wylacznie w meskim gronie. Dziewczyny wiedza o tym, i chca czy nie musza to akceptowac.