Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ładne dziewczyny nie palą papierosów, a brzydkie i tłuste palą?

Polecane posty

Gość gość

Nosz cholera. Dzis na miescie widzialam obrzydliwie brzydką i tłustą babę a w dodatku niska brzydko ubraną w szmatki i co jeszcze moglo braknac... papieros w buzi to cos obrzydliwego sama na dodatek placi za to ..... a wiekszosc wysokich kobiet dba o siebie ladnie sie ubiera, dba o figure. a grube? tylko myślą co na obiad zrobic....

Gość gość
Błędne rozumowanie od d**y strony, nie brzydkie palą, tylko palące są brzydkie... bo starzeją się trzy razy szybciej, zęby, paluchy, zmarszczki, cherlanie, smród, gazy, choroby, jednym słowem g***o :P

Gość gość
błędne koło z braku miłości, Bóg jest miłością - tyle w temacie

Gość gość
Bo te ktore o iebie dbają wiedzą jakie konsekwencje niesie palenia

Gość gość
Moja sąsiada tak kaszle Straszny nawyk to palenie! Ja miałam tylko jeden nałóg obgryzanie paznokci Długo z tym walczyłam i różnymi metodami Ale jak ostatnio kupiłam odżywkę 8w1 i przeczytałam skład to brzydzę się brać palców do buzi-boję się że się otruję.

Gość gość
Dużo dziś o Bogu dziś na forum.

Gość gość
Odżywkę zmyłam dawno temu bo sobie pomyślałam że przygotowując tymi palcami jedzenie truję rodzinę. Ale z tego co tam było napisane to ona wnika w paznokcie więc tak czy siak są już skażone i nie można ich gryźć

Gość wiedzma0700a
Myślę, że występuje tutaj zależność na linii nałogi - dbanie o siebie. Jeśli ktoś ma na tyle słabą wolę, że wpada w nałogi to i w dbaniu o siebie nie osiągnie sukcesów. Ale to takie generalizowanie, znam przepiękne kobiety, które palą.

Gość gość
Hahaha jaka idiotka ja mam 173 cm wzrostu 55 kg czyli jestem wysoka i szczupła brzydka też nie jestem ubieram się normalnie bardziej na sportowo tzn jeansy adidasy koszulka szpilek nie noszę bo uważam że jestem za wysoka do nich no ale palę papierosy...

Gość gość
Wyjątki nie zaprzeczaja regule :P

Gość gość
...to że znasz piękną kobietę palącą, nie znaczy że ty i pozostałe też będą piękne :P ...nie jest też powiedziane że te wyjątki będą nimi np. za rok dwa :D

Gość gość
To, że któraś jest palaczką nie zależy od urody i ogólnego wyglądu!

''Ale jak ostatnio kupiłam odżywkę 8w1 i przeczytałam skład to brzydzę się brać palców do buzi-boję się że się otruję.'' Czyzby Eveline? Nie martw sie, i tak sie trujesz wystarczajaco tym. Poczytaj sobie co sie po tym robi z paznokciami.

Gość gość
te verde - pisz na temat palenia papierosów a nie paznokci