Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora prace byscie wybrali

Polecane posty

Gość gość

Mam dwie opcje. Pierwsza praca na miejscu zarobki 1100zł/reke, praca średnio ciezka zaladunek towaru i rozwozenie po punktach od 10-16 praca samemu i to by mi odpowiadało najbardziej bo nienawidze pracy z ludzmi. Druga praca 14km od miejsca zamieszkania 2,500zł/reke praca na dwie zmiany od 6-14, 14-22- produkcja z innymi ludzmi. Pierwsza opcja jesli chodzi o komfort psychiczny jest najlepsza ale znowu pieniadze slabe a w drugiej harowka i praca z ludzmi za ponad dwa razy tyle.

Gość gość
2

Gość gość
Ja bym wybrała pierwszą bo na miejscu i już dojazdy nie wchodzą w grę a 1100zł to też fajne pieniądze no i mniej godzin robisz na normalną zmianę, bo do 10 coś załatwisz i po południu też.

Gość gość
Ta za 1100zł bo niecierpie pracy z ludzmi.

Gość gość
Dziewczyna zarabia 1000zł to razem mamy 2100zł. Na rachunki 400zł i zostają nam pieniądze dla siebie.

Gość gość
Mieszkamy z dziewczyną u moich rodziców. Mamy całe piętro dla siebie. Razem z rodzicami płacimy co miesiąc około 400zł na jedne rachunki i około 350zł drugiego miesiąca na drugie.

Gość gość
E tam przesadzasz, ludzie są różni. Ja kiedyś miałem sam 900zł na rękę i po dorzuceniu do rachunków zostawało mi 700zł i świetnie sobie radziłem. To zależy jakie też ma człowiek wymagania i czy szasta kasą na lewo i prawo. Grunt to dobrze pieniądze wydać.

Gość gość
Nie nie jest mi to potrzebne. Po za tym na przyszłość jak zostanę sam z dziewczyną to będę wynajmowal połowę domu.

Gość gość
Miła odmiana w końcu ktoś nie narzeka że bęzie zarabiał mniej niż minimalna płaca do tego ma perspektywy i dziewczynę która nie narzeka na ten stan rzeczy. Gratuluję pozytywnego podejścia do życia :-))

Gość gość
sama zarabiam 3 razy tyle ile Ty i Twoja dziewczyna razem i nie wyobrażam sobie mniej a dla ciebie 2000 to dużo...a jak się pojawią dzieci?

Gość gość
facet który zarabia 1100? nie wstyd Ci? nie masz większych ambicji?

Gość gość
Nie wstyd mi ani trochę za to Tobie powinno być wstyd że piszesz takie bzdury. To że zarabiam 1100zł to dla mnie żaden wstyd, nie jestem jakimś śmierdzącym leniem który żyje z zasiłku albo w ogóle nic nie ma bo nie chce mu się tyłka do pracy ruszyć. Jestem bardzo ambitnym facetem, pracuję dość ciężko i robię wiele rzeczy naraz a nawet za szefową bo znam się na takich rzeczach o których ona nie ma zielonego pojęcia ale przez znajomości ona jest szefową a ja pracownikiem. Dziewczyna jest ze mnie dumna, rodzice również a mi nie potrzeba aktualnie więcej kasy. Pytałem tylko Was o to co Wy byście zrobili bo jestem ciekaw jak Wy patrzycie na takie sprawy a nie o to że mam oczywiście wziąć pracę za większą pensję. Skoro dla Was facet pracowity ale mało zarabiający nie jest facetem to kim Wy jesteście ? :) wolę nie myśleć.

Gość gość
Autorze to Ty nie wiesz że tu same szlaufy siedzą co zarabiają po 3-5tyś/rękę ? To jest właśnie urok Kafeterii, tutaj wszyscy mają wysokie ambicje i zarabiają minimum 2,500zł/rękę a tak naprawdę Ci ludzie są bezrobotni, zakompleksieni i potrafią tylko pisać żeby innym robić na złość. A wracając do tematu ja bym wziął tą za 2,500zł rękę bo mam w d***e innych ludzi, za 1100zł mi osobiście było by się cięzko utrzymac bo mieszkam w bloku a nie w domku. pozdro

Gość gość
LLeLLe nie pisałem tego do Ciebie tylko tego Gościa :) Nam wystarcza tyle na życie i jesteśmy zadowoleni a co do dziecka, to 1600zł to też nie jest mało.

Gość gość
Dlatego sama widzisz że to zalezy od tego jak wydajesz pieniądze. Ja moze i mam te 1100zł ale potrafię je idealnie rozplanować poza tym czasem z tego 1100zł zrobi mi się 3000zł bo inwestuję w sprzęt i sprzedaję ( mam żyłkę do interesów ).