Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu2626

Problem życiowy pomocy

Polecane posty

Gość Lulu2626

02.03.14 [18:38] [zgłoś do usunięcia] Lulu26 Hej właśnie zaczełam prace ale po okresie próbnym chce odejść ( kończy się w maju) do czerwca mam szkołę policealną ( kończę mam egzaminy ) i bardzo bym chciała podjąć staż z PUP ale mam skończone 25 lat już, Wiem że mogą się ubiegać też o staż osoby , które nie ukończyły 27 roku życia pozostających w okre sie do 12 miesięcy od dnia określonego w dyplomie, świadectwie lub innym dokumencie poświadczającym ukończenie szkoły wyższej wynosi od 3 do 12 miesięcy zgodnie z programem stażu Tylko że ja kończę policealną a nie studia wyższe jestem w rozpaczy bo tam w pracy nie wytrzymam a jak mi nie przyznają stażu to nie wiem co zrobię bo u nas o pracę taaaak strasznie ciężko spać i jeść nie mogę, A w urzędzie byłam pytać to mi powiedzieli że mogę się ubiegać ale te kryteria, Cóż jedno mogą mówić a co inne zrobią a ja umieram z nie pewności bo chodzi o moje życie. Pójdę jeszcze raz do PUP zapytać ale mam pytanie czy ktoś z was był w takiej sytuacji ? Dawno bym się zabiła gdyby nie mój ukochany, bo w tym kraju nie mam przyszłości. Jedyne na co można liczyć to cholerna robota w markecie, nie chce ale muszę. Marzenie nie do osiągnięci praktycznie to praca biurowa, jakoś jeszcze walczę ale coraz mniej mam sił, Po co żyć

Gość gość
kuzwa jedno walcza zeby miec jaką kolwiek prace a ta chce sie zabic bo pracy biurowej nie dostanie, a ty myslisz ze w markecie to same osoby po podstawowce?tam 90% to z wyzszym wykształceniem pracuje tępa strzało

Gość Lulu2626
Ale ta praca jest nie rozwojowa tępa i nie pewna za byle co można wylecieć i kierownik jest poj...any

Gość gość
no to siedz w chałupie i patrz jak ci ktos da, teraz zeby dostac dobra prace to trzeba miec plecy

Gość Lulu2625
Owszem wiem o tym ale ja nie mogę poprzestać na markecie bo i tak mnie wyleją prędzej czy później

Gość Lulu2625
Ale ni o tym chciałam mówić chodzi mi głównie o tę możliwość staży po policealnym studium