Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość Limonka17
A w tygodniu we wtorek tesciowa dzwoni do mnie czy pojde z nia na zakupy bo chce cos kupic sobie takiego na wieczor nie moglam odmowic to sie zgodzilam powiedzialm adrianowi ze umowilam sie z jego mama i jak mialysmy jechac to ona mi mowi ze musi od chlopaka auto wziasc bo swoje ma u mechanika i kicha boo adrian powiedzial ze nas zawiezie i byl z nami kilka sklepikow odwiedzilysmy i adrian mial dosc powiedzial ze idzia siasc na lawke przed sklepem ja z tesciowa bylam juz przy kasie i niewiem co sie stalo ale adrian szarpal sie z jakims facetem a drogi ich rozdzielal wkonu ochroniaszich rozdzielil i tylko wiem tyle ze o cycki poszlo niewiem czy moje czy tesciowej bo adrian nic nie chcial powiedziec. potem w domu juz wlozylam bluzke ktora przy okazji kupilam a chlopak odrazu gada ze zabardzo mam duzy dekolt I mipowiedzial ze tamci debile z lawki mowili o moich cyckach a nadodatek to adrian chcial zebym mu obiecala ze bede chowac piersi bardziej jak bede sama gdzies wychodzic bez niego

Gość Limonka17
I teraz ciagle adrian ma w glowie cycki ostatnio to kladlismy sie spac i adrian wlazl na mnie miedzy nogi polozyl glowe mi na brzuchu i tak patrzy na mnie i pyta czy zdejme stanik i mu pozwole dotykac cycki

Gość gość
wiesz co wy oboje jestescie dziecinni chyba. A nie bede tego komentowac bo tu nie ma co. Znalazlas sobie takiego to sie mecz, siedzi u Cb i czeka na Cb nie chcesz sie klocic po nocach z nim to sie mowi wyjdz a nie siedziec na kolanach i wysluchiwac. Robi co chce bo ty mu na to pozwalasz

Gość Limonka17
Gdybym mu kazala wyjsc to byla by jeszcze wieksza awantura i. pewnie adrian by mnie podejrzewal o zdrade czy cos

Gość gość
sama masz co chcesz a najgorsze jest to ze on sie nie zmieni juz na pewno. Bylas u tego ginekologa?

Gość gość
spoko

Gość gość
stracilas karte, facet Ci kompletnie nie ufa, albo nosisz rzeczywiscie za glebokie dekolty skoro cie obcy musza komentowac albo on wyolbrzymia, na dodatek wstyd w galerii zrobil. A ta twoja wiara w jego kolejne obietnice i wielka zmiane smieszna jest. I nikt Ci nic nie doradzi nowego - ustalanie granic w tym zwiazku tez Ci nie idzie. ALe przecież taki biedny czekal w twoim pokoju ... litosci jak ty on nim piszesz albo Ci sie podoba jego zachowanie albo nie a ty ciagle go bronisz

Gość Limonka17
mam normalny dekolt! nie gleboki!!! adrian robi problemy a wiara w jego zmiane jest i troche zie zmienia i nie bronie go

Gość gość
no to powiedz co takiego sie zmienilo niby bo z czasem wszstko sie nasila u Was?

Gość Limonka17
teraz jak zadzwonie do niego to mnie odbiera po lekcjach, wiecej mam luzu jak wychodze do kolezanki, czy pobiegac

Gość Limonka17
Esy zostaly ale jyz tez sie odczepil od fb

Gość gość
no to takie p*****ly sa a co z innymi atakami zazdrosci, temacie dziecka, krytykowania ubioru, ciagla podejrzliwosc, studia? to ze chwilowo nie rusza fb to moze tylko dla tego ze nic tam nie ma? a co z obietnicami sprzed wyjazdu ? juz zapomnial i mysli ze mu wszystko wolno? nie zmienil sie jak widac

Gość Limonka17
O dzziecku to nie odpuszcza, studia narazie tematu nie poruszalam, ubiur to tylko ostatnio byl zlyo dekolt, A fb mam kilka zdjec z wycieczki kometarze ale adrian nie reaguje, sam na swoje tam wstawia zdjecia. obiecal ze zmieni sie ok dalam mu powod zeby byl zly ale teraz jakos z nim sprobuje te obietnice wcielic w zycie. adrian nie jest zly tylko przez to ze chce mnie miec na wlasnosc i ogranicza mnie a ja sie buntuje i sa problemy

Gość gość
no to zrob z siebie cierpietnice, badz grzeczna i posluszna zeby sie mu przypodobac a jeszcze bardziej wejdzie CI na glowe. Bylas u tego ginekologa?

Gość gość
ty mu dalas powod? chyba zartujesz nie chcial spedzac swieta z Toba tylko wymyslal to siedzial i czekal sam. Jakby sie zachowywal inaczej to byscie razem poszli ale i tam ewnie by mial jakies ale bo by sie ktos jeszcze na Cb popatrzyl i klopot

Gość Limonka17
tak dalam powod tym, po prostu musze z nim chciec i probowac zmiany tak mi ginekolog mowila tak bylam u ginekolog dostalam tabletki ale nie antykoncepcyjne tylko takie na bol podbrzusza

Gość gość
no to probuj tylko w koncu rob to madrze i wyznaczaj granice na biezaco a nie wtedy jak juz klotnia

Gość Limonka17
bede teraz odrazu ustalac z nim wspolna decyzje i wiecej rozmawiqc,

Gość gość
to ustalaj moze w koncu oboje zaczniecie sie zachowywac jak ludzie w powaznych zwiazkach

Gość Limonka17
ginekolog mi mowila ze w tym zwiazku bede musiala dawac chlopakowi odczowac 2 razy wiecej milosci bo on jeje zdaniem ma zaburzone poczucie uczuc gubi sie i reaguje tak g***townie

Gość gość
a to bylas u ginekologa czy psychologa?

Gość gość
wiecej milosci nie rowna sie przystosowanie do kogos i calkowite zrezygnowanie z siebie. Musisz pracowac na tym zwiazkiem od teraz bo potem bedzie juz za pozno o ile juz nie jest.

Gość Limonka17
u Ginekologa bylam, badala mnie i tak jakos zaczelam z nia rozmawiac jak zapytala czy mysle o wspolzyciu bo chcialam tabletki anty dostac

Gość gość
a ty co jej mowilas ze myslisz o wspolzyciu? mowilas ze chloak nie chce tabletek?

Gość Limonka17
Nie jest za pozno!! my dopiero chodzimy z soba za pozno byloby po slubie!! ale juz dzis rozmawialismy ze noc spedzimy osobno i adrian sie zgodzil

Gość gość
nie zgodze sie, od poczatku trzeba pracowac a nie nagle kogos zmieniac, na wszytsko trzeba czasu a u was juz duzo minelo , facet przyzwyczail sie ze mu duzo wolno i Ci ciezko bedzie.

Gość gość
nie znosze gadania jak z przedszkola chodzimy ze soba chodzic to mozna na spacer a nie byc w powaznym zwiazku opartym na zaufaniu

Gość Limonka17
nie chce wspolzyc!! no tak adrian jest przeciwny tabletka ale i tak nie uprawiamy seksu wiec nie powinien robic awantury ze chce chocby sprobowac je wziasc A pozatym te nasze zabawy tez wymykaja sie spod kontroli

Gość gość
a to nie jest chodzenie tylko skoro on planuje z toba reszte zycia spedzic

Gość gość
nie wiem w czym masz problem ? nie chcesz wspolzyc a Ci sie zabawy wymykaja? nie wiesz czym to grozi?