Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość
Nie zapedzaj sie z tymi wsystkimi swoimi pomyslami.

Gość gość
Bo¿

Gość gość
Podbrzusze mnie boli od rana po prawej stronie nie jest to mocny bol ale jest uciazliwy a tabletka nie dziala. tak przyposzczam ze to przez to ze dzwiglam 10kg wiadro z farba

Gość gość
Nie moge zasnac przez ten bol kurde

Gość gość
moze okres

Gość gość
ale mnie od rana boli to juz powinla byc krew a nic nie ma to raczej nie okres

Gość gość
Bylam dzis z chlopakiem w sklepie Castoramie wybrac kilka rzeczy i tam adrian zobaczyl dziewczyne przy kosci ktora sie schylila i bylo widac stringi skometowal gadajac do mnie ze zwymiotuje a dziewczyna glowe obrucila na nas patrzac to byl momet, my skrecilismy a dziewczyna zostala, mowie adrianowi ze byl bezczelny a on ze takie dupska nie powinly wkladac takich majtek bo robia niesmak. Kilka razy adrian sie schylach i tez my spodenki z tylka spadaly ze gumke od bokserek bylo widac czekalam troche zeby bardziej mu zeszly w dol spodenki az wkoncu jak kucnol to go zlapalam za bokserki i pociaglam heheh ma za swoje blyskawicznie go wyprostowalam i ppowiedzialam ze sam zachowuje sie jak tamta dziewczyna on sie tylko usmiechnol i powiedzial no ok przesadzilem

Gość gość
no tak ale moze to jajniki cie olec. powinnas juz szukac ginekologa a po wypłacie isc. precie masz prolem z okresem to moze w koncu przyjdzie. A moze to owulacja mnie zawsze bolalo podbrzusze w srodku cyklu

Gość gość
no dzis juz przestalo bolec ale w nocy lezac to bardziej bol mi dokuczal. niewiem skad ten bol i wogole a do wyplaty sie nie doczekam dopiero w Piatek mam miec! do ginekologa pojde bo adrian mnie tez wypytuje i chce mi placic za wizyte ale ja niechce. boje sie tej wizyty ginekologa

Gość gość
Adrian przyznal mi sie ze przegral zaklad i calowal sie z jakas dziewczyna. Kazalam mu isc sobie a teraz nie wiem co o tym myslec.

Gość gość
Hahaha ktos sie bawi jaki zaklad hm ? glopie brednie

Gość gość
głupie czy głópie?

Gość gość
U''

Gość gość
Dziewczyny Adrian pisze mi teraz smsy ze mnie przeprasza ze to tylko glupi zaklad byl i przyznal mi sie przeciez do tego sam ale calowanie sie z inna dziewczyna. Mam metlikka w glowie.

Gość gość
A tak mysle czy jest mozliwa tylko rozmowa na pierwszy raz u ginekologa bez badania aa pozniej zrobic badanie

Gość gość
Ktos ma z glowa klikajac o jakims zakladzie !!!! no coz braklo lekarstw i odwala

Gość gość
i co dwa razy bedziesz placic za wizyte, przeciez jak powiesz ze nie masz okresu to wiadomo ze Cie zbada. Nie badz glupia

Gość gość
pewnie bedziesz miala USG brzucha i badanie na fotelu ale Ci tylko zajrzy przeciez nie bedzie pchal rak bo jestes dziewica sprawdzi jaka masz blone

Gość gość
Nawet i trzy razy bede placic jesli bedzie to potrzebne nie moge sie przelamac zeby sie rozebrac przed obcym kims i mi patrzyl w krocze ! a pozatym to jak ta blone zobaczy ? bedzie musiec mnie dotknac. moze za duzo mysle o tym i sobie wyobrazam

Gość gość
O usg moge miec za calosc badan i nic wiecej. A piersi tez bedzie badac. ?

Gość gość
to nie idz jak masz cudowac. Tylko drowie wazniejsze niz opory. SIadziesz na fotelu i cie lekko dotknie. Kazdy sie boi za pierwszym razem ale trzeba sie przelamac

Gość gość
wszystko zalezy od lekarza i od Cb

Gość gość
Moze powinlam dac sie dotykac adrianowi w tamte miejsca przed wizyta u ginekologa moze juz jakos sie przyzwyczaje troche

Gość gość
fotel ginekologiczny zobacz w google. Zaloz jakas dluzsza bluzke lub spodnice to nie bedziesz musiala sciagac tylko podwiniesz, bedziesz sie mniej krepowac jak bedziesz na fotelu bo troche przysloni

Gość gość
Dlatego chce kobiete ginekolog moze mnie zrozumie ze sie wstydze i mam problem z rozebraniem i dotykaniem przez obca osobe

Gość gość
Jest ktos z cieszyna badz bielsko i moze polecic dobra pania ginekolog !!!!!!!!

Gość gość
jezeli powiesz ze to pierwsza wizyta to potraktuje Cie odpowiednio delikatnie. Nie ma znaczenie czy facet czy kobieta.

Gość gość
poszukaj w internecie tam bedziesz miala razem z opiniami, jutro zadzwon i sie umow na przyszly tydzien

Gość gość
Oo fakt dobry pomysl z spodnica !! przynajmniej sie nie zestresujem na poczatku. dlamnie jest roznica bo bedac z adrianem w zwiazku mam glupie mysli ze kazdy facet patrzy na tylek i moja seksualnosc a jeszcze sie rozebrac przed facetem to juz wogole

Gość gość
Patrzylam w internecie i jest pare opini ale czy moge isc np do kobiety ginekolog poloznik w przychodni?