Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest co panikować?

Polecane posty

Gość gość

nie wiedzialm jaka dać kategorie, nie wiem jak mam rozmawiac o tym z mama, a komentarze typu wez sie za nauke darujcie sobie wiec zatem mam 16 lat i okres spoznia mi sie jakies 2-3 dni zamiast tego, dotychczas mialam raczej regularny, mam cos brazowego W POCHWIE gdy podcieram, i minimalne pamki na wkladce, temperatuja jest 36.5, mam chlopaka i jestem z nim od ponad roku i probowalismy ale tylko analnie, wiec ciaza nie jest raczej mozliwa, a poza tym bardzo uwazamy, pobolewaja mnie jajniki i wczoraj caly dzien bolaly mnie piersi, może rosną, bo nie mam za duzych i wiec co o tym myslicie, dodam ze nie odzywiam sie zbyt zdrowo, moze to jakies problemy z hormonami, pomozcie ;c

Gość kasia2014
no może to faktycznie hormony albo stres(odgrywa też dużą rolę w miesiączce) albo odchudzanie??? najlepiej jednak zasięgnij porady ginekologa pozdrawiam

Gość gość
Nie ma co panikować. Brązowe plamienie to może być zaczynająca się miesiączka. Nie dużo Ci się ona spóźnia więc bez obaw. Stres, jedzenie, i inne miliony czynników mogą zaburzać miesiączkowanie. Jeśli się wyluzujesz to na dniach dostaniesz miesiączkę. Jeśli jednak przez dwa tygodnie jej nie będzie radziłabym się wybrać do lekarza. Na razie poczekaj, bo sama wiem po sobie, że jak się panikuje i już jest umówiona wizyta to w tym samym dniu albo wcześniej trzeba ją odwoływać bo dostaje się okres :)

Gość gość
jestes w ciazy