Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem dalej zabezpieczona?! Czy jest obniżona skuteczność?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Przyjęłam o godzinie 21 pierwszą z blistra kolejnego opakowania, tabletkę antykoncepcyjną. Po upływie około 2 - 2,5 h od przyjęcia tabletki poczułam się źle (ból brzucha) udałam się do toalety, gdzie oddałam jednorazowy luźny stolec. To była sytuacja jednorazowa! W ulotce uwzględnione jest, że jeśli po upływie 3-4 h od przyjęcia wystąpią wymioty lub nasilona biegunka, to skuteczność jest obniżona. Czy w takim razie ten luźny stolec, miał wpływ i czy obniżył skuteczność, skoro nie była to nasilona biegunka - bo jednorazowy incydent raczej nią nie jest?!

Gość gość
bo martwi sie dziewczyna

Wytłumaczono jej po stokroć, by sie nie martwiła. Dodam, że ona nie współżyje z chłopakiem. Więc nie wiem przed czym się zabezpiecza i czym się martwi.

Gość gość
Tak, martwię się, dokładnie!!! I co za bzdura! Współżyję ze swoim partnerem, w innym przypadku jakie powody do obaw bym miała?

Gość gość
Ta, spuszczanie się chłopaka na chusteczkę, to nie współżycie, głupia babo.

Gość gość
Współżycie jest współżyciem, bez przesady, a to, że kończy na zewnątrz, a nie we mnie, to jest już inna kwestia! A mi chodzi konkretnie o tą sytuację, bo się martwię i boję!!

Gość gość
Na jaką odpowiedź czekasz? Bo widzę że żadna cię nie zadowala. Ile razy można pisać jedno i to samo?

Gość gość
tak skutecznosc byla obnizona,tabletka sie nie zdazyla wchlonac