Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość miko1998

KOLCZYK W JĘZYKU...

Polecane posty

Gość miko1998

Mam 16 lat. Bardzo chcę mieć kolczyk w języku , juz od około 2 lat mi się marzy go mieć ( nie żadna chwilowa zachcianka). Ale mam 1 problem w podwójnej wersji (rodzice). Zabraniają mi go zrobić bo będe wygladala jak d************* że mi się w głowie p.o.j.e.b.i.e, ciągle mówią zebym sie za nauke wziela, zebym brata przypilnowała(2 lata ma), żeby posparztaala w domu i najlepiej wszystko robila i była genisuzem naukowym ;) no ale do rzeczy... A jak mówie że to nic złego, ze za to się do wiezienia nie idzie, a jakby mi się odwidział kolczyk( nierealne w 100% ;) ) to zawsze moge go wyjąć i nie będe go miała.. ale do nich to nie dociera .. jak grochem o sciane .. :/ ja juz jestem tak zdesperowana ze mam ochote sobie sama zrobic ale mam olej w głowie i u piercera bym zrobiła a nie u kosmetyczki po jednym kursie... :/ moje kolezanki mają , siostra mojego chlopaka tez ma i jakos skonczyla liceum z wyroznieniem studia ma prace męza dziecko... żadną panią z ulicy się nie stała poukladane w glowie tez ma no ja naprawde nie wiem jakich argumentów mam uzyc ... :( a dodam że siostra mojej mamy będac w moim wieku zrobila sobie kolczyka w pepku i moja mama wyrazala jej zgode na to bo zmarla jej mama (moja babcia) ale mi zgodzic sie na kolczyka w jezyku nie chce noż szlag mnie już trafia :/ ! dwa lata prosze i nic jedno wielkie ZERO .. ps. zdaję sobie sprawę z mozliwosci powikłan po zle zrobionym kolczyku i wszystkich skutkach ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować