Gość miko1998 Napisano Marzec 2, 2014 Mam 16 lat. Bardzo chcę mieć kolczyk w języku , juz od około 2 lat mi się marzy go mieć ( nie żadna chwilowa zachcianka). Ale mam 1 problem w podwójnej wersji (rodzice). Zabraniają mi go zrobić bo będe wygladala jak d************* że mi się w głowie p.o.j.e.b.i.e, ciągle mówią zebym sie za nauke wziela, zebym brata przypilnowała(2 lata ma), żeby posparztaala w domu i najlepiej wszystko robila i była genisuzem naukowym ;) no ale do rzeczy... A jak mówie że to nic złego, ze za to się do wiezienia nie idzie, a jakby mi się odwidział kolczyk( nierealne w 100% ;) ) to zawsze moge go wyjąć i nie będe go miała.. ale do nich to nie dociera .. jak grochem o sciane .. :/ ja juz jestem tak zdesperowana ze mam ochote sobie sama zrobic ale mam olej w głowie i u piercera bym zrobiła a nie u kosmetyczki po jednym kursie... :/ moje kolezanki mają , siostra mojego chlopaka tez ma i jakos skonczyla liceum z wyroznieniem studia ma prace męza dziecko... żadną panią z ulicy się nie stała poukladane w glowie tez ma no ja naprawde nie wiem jakich argumentów mam uzyc ... :( a dodam że siostra mojej mamy będac w moim wieku zrobila sobie kolczyka w pepku i moja mama wyrazala jej zgode na to bo zmarla jej mama (moja babcia) ale mi zgodzic sie na kolczyka w jezyku nie chce noż szlag mnie już trafia :/ ! dwa lata prosze i nic jedno wielkie ZERO .. ps. zdaję sobie sprawę z mozliwosci powikłan po zle zrobionym kolczyku i wszystkich skutkach ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach