Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lila29

Im bardziej kobieta sie stara tym mniej facetowi zalezy:(

Polecane posty

Gość gość
Jezu, kolejne bzdety, że to facet zabiega, że faceci to niby zdobywcy, że niby lubią gonić za króliczkiem i tego typu pierdoły. I ta beznadziejnie głupawa książka "o zołzach" jako przykład na dokładkę. Czy wy wszystkie jesteście z gimnazjum? Znam wielu facetów, którzy mają gdzieś zdobywanie, czy gonienie za króliczkiem, a oczekują w relacjach z kobietą partnerstwa. I jak widzą że dziewczyna też się nie postara, tylko czeka wiecznie na gotowe, albo gra w jakieś głupawe gierki, to rezygnują, bo po co im taka królewna z drewna.

Gość incognito pisze
Facet już od wieków nie jest myśliwym. Cała idea gonienia za króliczkiem ustąpiła w dzisiejszych czasach gonienu za kasą. Facet nie ma czasu bawić się w "polowania" , więc skończcie stereotypowe myślenie, które nie ma już tak naprawdę od dobrych 200 lat odbicia w rzeczywistości. Bo skoro naprawdę wierzycie,że każdy facet jest taki sam to po kiego grzyba szukacie tego jedynego? Prawda jest taka , że jeżeli chcę być z kobietą to z nią bedę i nie jest ważne czy to ja za nią musiałem się nalatać, czy to ona bardziej się o wejście w związek starała. Nie to się liczy.

Gość gość
prawda stara jak swiat

Gość gość
olej go przestan sie odzywac, zacznie za Toba latac szybciej niz myslisz:))))

Gość gość
Jak go oleje, to chłopak uzna, że nie jest zainteresowana i po znajomości. No, chyba że to gimnazjum.

Gość gość
I odwrotnie. Im wiecej facet sie stara tym mniej babie zalezy

Gość gość
FACET MNIE SIE SPYTAL;KOCHASZ MNIE A JA MU NA TOP NIE WIEM; za wczesnie bym ci powiedziala tak, a on ja ciebei bardzo,zobaczymy jak dlugo mnie ebdzei kochal,kazdy facet to swina,rozkocha kobiete potem wykorzysta i porzucic

Gość gość
a to co ma nie olewać, gdy on jej już nie chce, tylko nad nim nadal latać jak głupia i w ten sposób "pokazywać zainteresowanie"? zamęczyć go na śmierć?? skoro on ma świadomość, że nie jest jej obojętny ale tego nie chce? przyniesie to pewnie skutek w postaci tego że uzna ją za natrętną i jeszcze bardziej się od niej oddali. Najlepiej pozwolić mu odejść,napisać mu coś w stylu"dobra, ok nie będę Cię już więcej męczyła, pisała itp tak chyba będzie lepiej i dla mnie i dla ciebie, jesteś dla mnie kimś ważnym dlatego pozwolę Ci odejść"takie coś pozwoli na to by dostrzegł w tobie dojrzałą decyzję a nie rozpacz i desperację, a to już duży plus dla ciebie. I KONSEKWENTNIE NIE ODZYWAJ SIĘ, NIE ZACZEPIAJ, NIE ZAGADUJ ITP. a po jakimś czasie gdy dziewczyna FAKTYCZNIE nie będzie się odzywała to może coś go ruszy, zatęskni będzie chciał wybadać czy ona nadal tęskni, coś czuje jeszcze do niego... pewnie przyleci ale ty już nie bądź taka "łatwa" bo inaczej wszystko spieprzysz od nowa

Gość zrozumncie to wreszcie
kto się bardziej stara - przegrywa

Gość gość
wiecie kiedy najbadziej zaczynamy czuć miłość do drugiej osoby? gdy ta wymyka nam się spod kontroli, nie mamy już jej w garści i wiemy że możemy ją naprawdę stracić, wtedy tęskni się jak cholera, zaczynasz gonić a ta osoba Ci jeszcze bardziej ucieka.. Jest wtedy pewna twoich uczuć, nie czuje tęsknoty, nie ma o co się starać, wypalają się w niej uczucia gdy ty coraz bardziej naciskasz.. stop! trzeba przestać i dać sobie spokój w tym momencie to jedyna szansa że twoja druga połówka wtedy przypomni sobie o swoich uczuciach do ciebie jak ty dasz sobie spokój z nią

Gość gość
malemen.blox.pl/2012/04/Dlaczego-przestalo-mu-zalezec-jej-i-jak-to-zmienic.html poczytajcie sobie.

Gość gość
i mężczyzna i kobieta nieświadomie, nawzajem bawią się w gonitwę za króliczkiem.. trzeba to zrozumieć.. gdy ktos nas soba zainteresuje a potem ucieka naturalnie strona olana zaczyna myslec WTF i goni.. jedynym wyjsciem jest przestać w odpowiednim momencie wtedy strona olewająca zaczyna interesować się od nowa i tak w kółko...p******* gra

Gość gość
"gość a to co ma nie olewać, gdy on jej już nie chce, tylko nad nim nadal latać jak głupia i w ten sposób "pokazywać zainteresowanie"? zamęczyć go na śmierć?? skoro on ma świadomość, że nie jest jej obojętny ale tego nie chce? przyniesie to pewnie skutek w postaci tego że uzna ją za natrętną i jeszcze bardziej się od niej oddali. Najlepiej pozwolić mu odejść,napisać mu coś w stylu"dobra, ok nie będę Cię już więcej męczyła, pisała itp tak chyba będzie lepiej i dla mnie i dla ciebie, jesteś dla mnie kimś ważnym dlatego pozwolę Ci odejść"takie coś pozwoli na to by dostrzegł w tobie dojrzałą decyzję a nie rozpacz i desperację, a to już duży plus dla ciebie. I KONSEKWENTNIE NIE ODZYWAJ SIĘ, NIE ZACZEPIAJ, NIE ZAGADUJ ITP. a po jakimś czasie gdy dziewczyna FAKTYCZNIE nie będzie się odzywała to może coś go ruszy, zatęskni będzie chciał wybadać czy ona nadal tęskni, coś czuje jeszcze do niego... pewnie przyleci ale ty już nie bądź taka "łatwa" bo inaczej wszystko spieprzysz od nowa". To pisała kobieta czy mężczyzna? Panowie, czy też podzielacie tą opinię?

Gość gość
to ja pisałam, KOBIETA

Gość gość
a moze napisac mu wprost czy jest zainteresowany znajomoscia z Toba? i zobaczyc co odpowie na to hmmm??????????

Gość gość
jak nie chce kontaktu z nia to chyba oczywiste ze stracił zainteresowanie ????/

Gość gość
mozna to zainteresowanie odzyskac ?

Gość gość
zawsze mozna probowac, jak to zrobic masz opisane wyzej -pozwolic odejsc i olac.. powinno zadziałać

Gość gość
a jak nie zadziala ? gdy 'olejesz' on moze znalesc kogos innego i co wtedy

Gość gość
moj byly powiedzial ze mnie nie kocha na poczatku wpadlam w szal pisalam wydzwanialam prosilam blagalam byl nieugiety teraz z mojej strony jest cisza, lubi kobiety seksowne a ja taka nie bylam moze gdy pokaze mu sie w szpilkach ubrana kobieco poczuje cos

Gość gość
no to jak według ciebie nalezy okazywac to zainteresowanie? nagabywać go, spotykać niby przypadkiem, pisać, zaczepiać, męczyć??? gdy facet tak robi to jeszcze jest zrozumiałe ale jak już dziewczyna lata to robi się żałosne:(((

Gość a mi szkoda
jeny, co to za głupie zastanawianie się "okazywać", "nie okazywać" :( jak facetowi zależy - to zależy i wtedy się cieszy tym, że kobieta mu okazuje uczucie; jak mu nie zależy - to mu nie zależy i wtedy, choćbyś się za przeproszeniem posrała, to nic nie zrobisz :( owszem, jest taki początek znajomości, takie "wąchanie pupek", jak u piesków;), kiedy facet biega za babką, obwąch**e, ona kawałek ucieka, on ją goni, itd... tylko nie zawsze coś z tego wychodzi... babkom się potem wydaje, że przestała być niedostępne - i dlatego facet przestał się interesować - a to wcale nie dlatego, a po prostu się przekonał, że mu na niej nie zależy... i tyle...

Gość gość
"gość to ja pisałam, KOBIETA". A dzięki. Pytam, bo zrobiłam podobnie. Ale nie wrócił. Więc chciałam się upewnić, czy zwykle wracają, czy to ja miałam wyjątkowego pecha.

Gość Lila29
dzieki Wszystkim za rady, nosilo mnie dzisiaj zeby sie odezwac ale powiedzialam sobie po co? zeby sie zblaznic przed nim? puszczam go wolno i zobacze co z tego wyniknie....:(

Gość Zmora_Nocna
Oj, mnie też się przyda taki detoks od mężczyzny...

Gość gość
Ja myślę, że o takich mężczyzn nie warto już się starać i dawać im szansy. Gdyby im zależało, to by nie dali kobiecie powodów do zastanawiania się, czy im zależy, tym bardziej by nie znikali. Szkoda na nich czasu i naszych uczuć.

Gość gość
racja racja !

Gość gość
Niestety przykre to, ale sama to przeszłam. Poszedł i nie ma zamiaru wracać. I dobrze, bo bym już nie pozwoliła, a przynajmniej nie muszę go znowu oglądać.

Gość gość
Niestety przykre to, ale sama to przeszłam. Poszedł i nie ma zamiaru wracać. I dobrze, bo bym już nie pozwoliła, a przynajmniej nie muszę go znowu oglądać.

Gość gość
wez go zapytaj czy mu na tobie zalezy powiem Ci tak lub nie i bedziesz wiedziec na czym stoisz.. po co sie meczyc