Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO SIĘ BOICIE?

Polecane posty

Gość gość

Pytam, dlaczego się boicie przeciwstawić agresji i chamstwu jakie panują za NASZĄ granicą ????? Nie wiecie, że za chwilę sytuacja może dotyczyć również Nas?? Ruszcie trochę głową - Putin zaplanował tą całą akcję już dawno temu- bo niby skąd nagle znalazłyby się okręty rosyjskie na morzu czarnym tak szybko (dla niedouczonych przypominam, że wysłane z morza atlantyckiego) ???? Jeżeli dojdzie do opanowania Ukrainy, to naszym sąsiadem będzie Rosja - bardzo groźny i silny przeciwnik! A do tego nie chcą właśnie dopuścić Tusk i Kaczyński! Prywatnie ich nie lubię, ale dzisiaj się z Nimi zgadzam. A wy zacznijcie ruszać głową- gdzie nasze silne, waleczne geny ? Chcecie się przykryć gazetą i udawać, że nie ma problemu ? który za parę lat może Nas niestety bardzo dotknąć, jeżeli dzisiaj nic nie zrobimy.... Ja uważam, że powinniśmy być gotowi na walkę... !

Gość gość
do tego dodam, że Polska jest w NATO - mamy duże poparcie, obronę - powinniśmy być solidarni! Nie wiem czy wiecie, ale prawdopodobnie zostanie zatwierdzony (o ile już nie został) wniosek o wjazd sił zbrojnych na terytorium RP, aby bronić granic NATO !!!!!!

Gość gość
W d***e mam całą tą ukrainę, niech giną

Gość gość
Dawno już graniczymy z ruskimi, niby tylko malutki obwodzik kaliningradzki, ale pewnie trzymają tam wszystko co na najazd na Europę potrzebne.

Gość gość
ale człowieku, mnie też nie interesuje Ukraina, mnie interesuje POLSKA! Chce mieć normalny kraj, w którym w miarę normalnie będę żyć! w którym, nie będę się bać wyjść na ulicę z dzieckiem! Ale jeżeli będziemy siedzieć cicho pod gazetą, to niestety ale Nas też dotknie ta sytuacja. Spójrz na mapę i zastanów się, co może się stać jak Ukraina zostanie przejęta. Dziś na konferencji Tusk powiedział święte słowa : suwerenność Ukrainy, to nasze być albo nie być.

Gość gość
Teraz słuchacie tuska a tak macie go w d***e? gowno prawda TUSK NIECH ZAJMIE SIĘ POLSKĄ a nie odkręca się od problemów, ROSJA NIC NIE ZROBI POLSCE

Gość gość
a powiedziałbyś miesiąc temu, że zrobi coś na Ukrainie ????

Gość gość
putin ma powód co do ukrainy, a jak tusk chce walczyć to niech sam idzie

Gość gość
Rosja ma armie z której korzysta. Ukraińcom jak widać nie chce się walczyć o własny kraj.

Gość gość
Jak na razie to nic jeszcze Ukrainie nie zrobila

Gość gość
no tak, oprócz tego że obstawiła cały półwysep Krymski wojskiem... to nic, faktycznie....

Gość gość
a ja dodam, że atlantycki to jest ocean a nie morze i jeszcze dodam, że w sewastopolu na krymie jest jedna z największych baz marynarki wojennej rosji :D

Gość gość
Ruscy boją się Polaków, nawet za komuny mieli zakaz wychodzenia z koszar aby przypadkiem nie dostać po ryjach.

Gość mężczyzna tuż po 30
Rozumiem Twój apel :) Niestety trafi on w próżnię. "Dzisiejsi" młodzi ludzie mają w******* na to wszystko, nie interesuje ich to co się dzieje wkoło, nie znają pojęcia: Ojczyzna. Interesuje ich tylko własny czubek nosa no i impreza w sobotę. Taka jest większość niestety, przeciętny młody człowiek...Jest też wielu szlachetnych, ale to są tylko jednostki, niewielu. Wstyd i tyle. Dokąd to zmierza?

Gość gość
mężczyzna to k***a sam idź walczyć nie za swój kraj NIE JESTEM IDIOTĄ ABY ZGINĄĆ ZA ŚMIECI

Gość Blada Psiara
To jaka jest młodzież to jedno, ale wojna NIGDY nie jest czymś dobrym i prawidłowym. Wojna zawsze niesie za sobą bezsensowną śmierć i zniszczenie... Oby na to nie dotknęło. Dane nam było życie aby przeżywać je w pokoju i zgodzie z naturą, aby z niego czerpać a nie ginąć ...

Gość gość
w razie w zwiewam do hiszpanii :classic_cool:

Gość gość
wojna oczyszcza społeczeństwo z wszelkiej pseudofilozoficznej patologii, ludzie zaczynają myśleć realnie zamiast bujać w chmurach zastanawiając się nad sensem egzystencji, pozytywne aspekty wojny widać było tuż po wojnie