Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej nie mieć faceta

Polecane posty

Gość gość

Tak jest najlepiej !

Gość gość
Jasne

Gość gość
Swojej wewnętrznej księżniczce. Malować jej paznokietki itp. Albo grubasce, podając jej samo najsmaczniejsze jadło :)

Gość gość
Napewno tobie nie bedziemy uslugiwac

Gość gość
Płodne, niepłodne, to raczej wy tańczycie jak zagramy aby dostać wiadomo co. My sobie poradzimy.

Gość gość
Autorko czemu lepiej nie miec faceta??

Gość gość
Ja tez wolalabym nie miec faceta

Gość gość
A ja bardziej dogaduje się z facetami niż kobietami :-D

Gość gość
Ja mimo,że mam faceta i kocham najmocniej na świecie, chciała bym nigdy z nikim się nie związać,bo jak się zakochasz,a druga osoba rani to najgorsze co sie w zyciu moze przytrafić.. Po za tym niczym się nie przejmujesz..ja juz nie pamietam jak to jest byc samemu.

ja lubię facetów, nie chcę być w związkach, żeby ich nie nienawidzić, bo obserwuję taką zależność, że osoba w związkach zaczyna nienawidzieć drugiej płci. chore.

wiadomo ze chlopy potrzebuja kobiet :D tylko własnie mowie ze bez faceta zadna kobita sie nie obejdzie chyba ze jest lesbijka

Gość gość
Ja mam faceta bo musze miec faceta i mozecie sobie pisac na mnie co chcecie, gdzies mam wasza krytyke i tak mnie nie znacie i moge pisac co chce

Gość gość
Ja nie musze wcale miec

Gość gość
A czemu musisz go mieć? Potrzebujesz seksu, czujesz się samotna?

Gość gość
Nieeee, zadnego seksu nie porzebuje, musze go miec bo sama nie utrzymam sie, on o tym wie,

Gość gość
Gdybym wygrala pieniazki to bym odeszla pd drania nstychmiast, mozecie mnie krytykowac, mam to gdxies

Gość gość
oczywiście, że lepiej nie mieć faceta bo to sam problem i wątpliwe korzyści. faceci już przejrzeli na oczy. związki w dzisiejszych czasach nie mają sensu

Gość gość
A jak tak, to bardzo rozsądna motywacja. Jedne mają od tego rodziców, inne same się utrzymują a inne chcą żyć na jakimś poziomie. Ale czy gdybyś miała ten poziom (załóżmy że wygrałaś w lotto 20 milionów albo że od zawsze miałaś bogatą rodzinę i jesteś spadkobierczynią wszystkiego), to czy byś z tym samym została?

Gość gość
Juz tyle przeszlam ze jak mnie zrypiecie to zaden bol

Gość gość
lepiej mieć kasę niż faceta

Gość gość
Gdybym wygrala , chciaz milionbym sobie kupila mieszkanie i wyremontowala rodzicom dom

Gość gość
sorry, już odpowiedziałaś o pieniążkach ;)

Gość gość
Nie mam faceta i nigdy nie byłam w związku, a mam aż/dopiero 21 lat. Dlaczego? Ponieważ jeszcze emocjonalnie nie dorosłam do bycia z kimś, a na mojej drodze nie pojawił się żaden interesujący adorator ( sami mało interesujący). Gdy mówię przyjaciółkom, że dobrze mi samej i że jeżeli nie pojawi się nikt, kto mi się spodoba na mojej drodze zostanę starą panną patrzą na mnie jak na jakąś wariatkę i zadają pytania typu: Nie chcesz mieć dzieci i męża? Otóż nie chcę jeżeli nie spotkam mężczyzny, któremu chciałabym urodzić dzieci. Lepiej być sama niż męczyć się z kimś w związku. Dwa dni temu słyszałam wołanie o pomoc dobiegające z pokoju sąsiadki- młodej dziewczyny w moim wieku, okazało się, że chłopak ją pobił :-( No kurde dalej nie mogę zrozumieć jak ta dziewczyna może być z tym katem ( nie ma z nim dzieci, nawet nie mieszka z nim). Poza tym, co prawda wierzę w miłość, jednak w kontaktach z mężczyznami ( o ile są to kontakty natury niekoleżeńskiej- czyli facet mnie podrywa jestem bardzo wybredna). Chłopak dużo pije- odpada, nie mamy nic wspólnego- żadnych tematów do rozmów- odpada, bawidamek- odpada, były chłopak mojej przyjaciółki- odpada. Lepiej kogoś kopnąć w d**ę na samym początku znajomości niż brnąć dalej. Nie jestem lesbijką lepiej żyć w spokoju bez faceta niż płakać z jego powodu.

Gość gość
Gdybym wygrala to mialbym siedziec nadal z tym dla ktoregonie jedtem wazna, gdy bylam chora mowil ze chce zdrowa kobiete a nie ciagle cos mi jest

Gość gość
Przepraszam za bledy ale pisze na telefonie, moje wielkie paluchy robia bledy

Gość gość
Mam tak jak 21 latka powyżej. Wprawdzie raz chciałam spróbować z kimś, co do kogo nie byłam pewna i była to zła decyzja, ale czasem trzeba się upewnić czy się idzie dobrą drogą ;) tyle, że nie zamierzam powtarzać błędów i jakby co wizja życia z kotami nie jest mi straszna.