Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do headhunterek

Polecane posty

Gość gość
Wprawdzie dobrze się bawię czytając tę dyskusję, ale jednak się wtrącę. Headhunterem nie jest osoba zajmująca się rekrutacją w jakiejś fabryce. Hh to osoba pracująca na zlecenie (najczęściej) i rekrutująca na rzecz dużych korporacji zwykle w ten sposób, że zgłasza się do wybranego kandydata (a nie on do niej) i proponuje mu zmianę pracy. Nie wiem czy coś z tego zrozumiecie, ale może przestaniecie się kompromitować :)

Gość gość
Masz rację, jednak w umowie mam wpisane takie właśnie stanowisko pracy i możesz mi naskakać.

Gość gość
ja też mam tak wpisane

Gość gość
czy warto byc headhunterem? wiem ze mam predyspozycje do tego, zawsze patrze na ludzi w taki sposob czy nadawaliby sie do mojej firmy gdybym taka mial. kiedys zrobilem sobie test predyspozycji, bardzo szczegolowy i wyszlo ze w tym zawodzie doskonale bym sie sprawdzil. czy warto?

Gość gość
gość Masz rację, jednak w umowie mam wpisane takie właśnie stanowisko pracy i możesz mi naskakać. x Chyba naskoczyć :) Pisać nie umiesz to może i z czytaniem masz problem ;)

Gość gość
pisałaś wcześniej, że robisz sobie jaja z nieprzygotowanych. Jak to wygląda?

Gość gość
hej:)

Gość gość
Jeśli pytasz o finanse to warto, zarabiam tyle, ile główna księgowa i kierownicy działów. Na innym stanowisku biurowym w naszej firmie nie zarobiłabym więcej niż połowy z tego. Natomiast jeśli chodzi o to, czy ogólnie warto, to musze powiedzieć, że w takim niezbyt dużym mieście jak moje nie warto. Ludzi patrzą na mnie nieprzychylnie, prawie każdej rodzinie z mojego miasta podpadłam bo olałam podanie krewniaka. To dobra praca o ile zatrudnia się obcych ludzi, czyli dobra praca w dużym mieście.