Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku psychopata!

Polecane posty

Gość gość

Kochani,poradzcie mi. Poznalam faceta, ale okazalo się,ze ma cos z glowa. Na walentynki dal mi czekoladki,Wiec i ja na 2 dzien dalam mu drobiazg. Po tym czasie pikazal swoje prawdziwe oblicze,klamal itp.Teraz chce mi oddac ten drobiazg pod moim domem,albo.szantazuje mnie,ze przyniesie i poda sekretarce w mojej pracy! Nie wie gdzie pracuje ode mnie,ale chyba nic trudnego kogis sledzic. Cham nad chamy.Co robic?

Gość gość
Umów sie z kolegą i pójdzcie razem po ten drobiazg .Sprawa załatwiona .

racja,umow się z jakims kolega,mozecie go nawet trochę postraszyć,moze wtedy się odczepi. opowiedz wszystkim swoim znajomym o tym,mniech wiedza ze się boisz. mysle ze w końcu się odczepi.za dużo szczegolow nie podalas. grozil ci w jakiś sposób?

Gość gość
Nie mam takiego kolegi z ktorym moglabym pojsc. Kobiety ku przestrodze. Nie wymagam oddania tego drobiazgu, to chamidlo chce oddac ...sekretarce w mojej pracy! Tego sie nie da pojac, chory czlowiek!

Gość gość
Grozic nie grozi niby,ale chce mna manipulowac, rozkazuje. Nigdy wiecej facetow. To jest kawal chlopa i raczej sie nie boi nikogo.

wiesz co,a może niech odda to tej sekretarce? przynajmniej nie będziesz musiala go ogladac. chyba ze to był bardzo osobisty drobiazg. jeśli nie ,to niech jej odda,on z siebie zrobi idiote,a Ty najwyżej później przeprosisz za niego i jego zachowanie i wyjaśnisz,ze to zwykly burak

Gość gość
Nie masz jakiegoś kumpla ,kuzyna ,sasiada ? Poproś ,na pewno nikt Ci nie odmówi .To naprawdę najlepszy sposób .

Gość gość
Najgorsze,ze on chce mi to do domu przywiezc.Wstyd mi przed sekretarką,no co ona sobie pomyśli,ze z kim ja się zadałam. Ludzie w was nadzieja.

A nie możesz mu wykrzyczeć,ze nie zyczysz sobie go więcej ogladac? Żeby wszadzil sobie ten drobiazg w d...?? może dotrze :)

Gość gość
Malutka- on chce się zemścić na mnie. Tylki za co? Za to,ze odkryłam jaki jest naprawdę!? Że odkryłam,ze kłamie,manipuluje? Bez honoru. Juz takich znałam. Nie mozna odpuścić i unieść się ambicją? Faceci, co z wami!?:(

o czym Ty mówisz,oni nie maja ambicji,ani honoru. Nie wszyscy ale tacy jak oni sa g... warci. Olej go,nie pokazuj ze się go boisz. wiem,ze latwo mi tak pisać,ale gdybys była namoim miejscu,tak bys napisala. ja miałam takiego meza,manipulatora,ktory prawie wpedzil mnie do grobu. Nie pokazuj mu ,ze cokolwiek cie on obchodzi,olej go,zagroz mu w najgorszym wypadku. W wyobraźni widze go jako lysego karka ze zlotym lancuchem :) chciałoby się powiedzieć gdzie Ty mialas oczy,ale za pozno,a poza tym jesteś człowiekiem,masz prawo się mylic.

Gość gość
Malutka- strzał w dziesiątkę. Pomyliłam się,ale ostatni raz. Nigdy wieceje się nie pomyle,nie chce tych parchow znać. Popisz ze mną, bardzo mi potrzebna rozmowa z Tobą:)

Gość gość
Dlaczego wpis dziewczyny radzacej mi,abym postraszyla go policją zniknął???!!! Mam się bać zbira!? Co za kraj!!!

Gość gość
Proszę bardzo o porady

Gość gość
rany...

Gość gość
Pogroź mu policją... Ja tak zrobiłam i się psychol odp*******ł odemnie szybko.

Gość gość
Dziewczyny,zawsze dobrze się przyglądać trzeba. Potem wychodzi ich prawdziwe oblicze.