Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba rzucę szkołę

Polecane posty

Gość gość

Mam ochotę rzucić szkołę i iść do pracy.Mogłabym już to zrobić bo mam 18 lat. Szkoła mnie dołuje,klasa wyśmiewa,nauczyciele nawet też,wyróżniam się,bo jestem otyła,noszę okulary.Zostałabym z wykształceniem gimnazjalnym,ale mogłabym zrobić kurs np.barmana,kelnera i już mogłabym iść do pracy a do szkoły wrócić za kilka lat.Gdybym na kilka lat rzuciła szkołę,psycha by mi się na bank poprawiła.

Gość gość
uwierz mi ze nie latwo jest znalezc prace ze srednim wyksztalceniem a co dopiero gimnazjalnym, bedzie ci ciezko, warto przecierpiec ta szkole

Gość gość
Niestety chyba albo rzucę tę budę,albo wpadnę w jeszcze większą depresję;( Codziennie jestem tam poniżana.

Gość GOŚĆ456987
2014-03-03 14:14:25 gość Prawda jest taka ze szybciej znajdziesz pracę po zawodówce, z zawodem , niz po studiach bez konkretnej umiejętnosci 2014-03-03 14:06:07 gość Weź się w garść, bo nie wiesz co chcesz uczynic. Piszesz ze masz ciężko:-/ Tosłuchaj, wychowałam sie w domu dziecka, wychowawcy zawsze dobijali ze jestem głąb, ze nie poradzę sobie z niczym, uparłam się poszłam do LO , tam miałam ukochaną panią od hisorii (suxke bym zaj333bala jakbym spotkała) Wiecznie chciala mnie upiepszyc. W bidulu hałas, wieczne wrzaski i ciągłe roszczenia, bym pomagała młodszym w nauce. Nie dało rady. W Wieku 18lat wyszłam z bidula, pracowałam popoudniami, rano chodziłam do szkoly, po roku myslałam ze ducha wyzionę , spałam po 4-5h na dobe, na nauke praktycznie czasu nie miałam,cudem zdałam mature. Na studia nie było mnie stać. Masz średnie ogólne:-/